23 / 04 / 2024

Nakit destek ödeme kampanyası başladı!

Nakit destek ödeme kampanyası başladı!

ING Bank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre nakit destek başvuruları ING Bank şubesine giderek yapılabileceği gibi online mobil bankacılık üzerinden de yapılabilecek.



ING Bank, var olan müşterilerine ve yeni müşteri olacak kişiler için yaptığı açıklamasında faizsiz kredi ile nakit destek ödemesinin başladığını duyurdu. ING Bank resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamasıyla başvuruda bulunmak isteyenler için detayları açıkladı. Açıklamaya göre başvurular ING Bank şubesine giderek yapılabileceği gibi online mobil bankacılık üzerinden de yapılabiliyor.

ING’DE FAİZSİZ KREDİ DÖNEMİ

ING’nin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, Turuncu Ekstra programı kapsamında alınan nakit iade ile kredinin faizsiz gibi veya indirimli yansıyan faiz oranları ile ödeyebileceği aktarıldı.

Nakit destek ödeme kampanyası başladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön