23 / 04 / 2024

Narlı Bahçe Evleri nerede?

Narlı Bahçe Evleri nerede?

Firma: EYG Grup

Proje: Narlıbahçe Evleri

Narlı Bahçe Evleri projesi ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılıyor. EYG Grup tarafından hayata geçirilen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.



Narlı Bahçe Evleri projesi ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılıyor. 46 bin metrekare alan üzerinde İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy ve Ümraniye’nin en prestijli bölgesindeki son arazide hayata geçirilen proje  EYG Grup  imzasını taşıyor.

Narlı Bahçe Evleri projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Proje fonksiyonel alanlara sahip, yüksek tavanlarıyla ferah ve kullanışlı alanlar yüksek kalite malzemelerle inşa ediliyor. 

Narlı Bahçe Evleri projesinde yüzde 10 peşinde 18 ay sabit taksit, yüzde 10 ara ödemeler yapılıyor. Kalan bedel için 18 ay sonra 120 aya varan vade imkanı sunuluyor.


Narlı Bahçe Evleri nerede?

Narlı Bahçe Evleri lokasyon olarak; sinema, market ve seçkin mağazaları barındıran AVM'lere, en seçkin okul alternatiflerine, 5 kilometre mesafedeki hastaneler ve eczanelere, Çekmeköy-Şile otoyoluna, Çekmeköy ormanına yakında yer alıyor.

Narlı Bahçe Evleri nerede?

 

Narlı Bahçe Evleri iletişim
Telefon: 0216 527 19 00 
Web: http://narlibahceevleri.com/


projeye sor



Geri Dön