26 / 04 / 2024

Narlı Tarifler kitabı basına tanıtıldı!

Narlı Tarifler kitabı basına tanıtıldı!

Tepe İnşaat Narlife projesi, sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, kendi alanında markalaşmış bir isim olan Refika Birgül ile çok özel bir işbirliğine imza attı. Refika Birgül, Narlife projesi için narın simgesi olan bolluk ve bereketi uzmanlığı ile birle



Refika Birgül’ün alanındaki uzmanlığı ile Narlife projesine özel hazırlanan “Narlı Tarifler” kitabı, 13 Eylül 2013 tarihinde Simotas Binası’nda yer alan Refika’nın Mutfağı’nda kitapta yer alan özel tatlar eşliğinde basına tanıtıldı.


Tepe İnşaat Narlife projesi ve Refika Birgül işbirliğinin son projesi “Narlı Tarifler” kitabı, toplam yirmi dört adet narlı tariften oluşuyor. Refika Birgül tarafından Narlife projesine özel hazırlanan tarifler başlangıçlar, ana yemekler, tatlılar ve içecek başlıkları altında sunuluyor. 


Narlife projesi ve Refika Birgül işbirliği kapsamında hazırlanan “Narlı Tarifler” kitabının sektörde bir ilk olması nedeniyle gurur duyduğunu belirten Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, “‘Narlı Tarifler’ kitabının çok keyifli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Narlife projesinin adından ve narın bereketinden yola çıktığımız bu işbirliğimizin projemiz üzerinde çok olumlu etkisi olduğuna ve projemize şans getirdiğine inanıyorum.”dedi. 


Tepe İnşaat Narlife projesi’nin Refika Birgül ile yaklaşık altı aydır sürdürmekte olduğu işbirliğinin en heyecanlı ve en renkli meyvesi olan “Narlı Tarifler” kitabının tamamlanmasından dolayı çok heyecanlı olduğunu belirten Tepe İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Berna Erkartal, “Refika Birgül ile işbirliğimiz kapsamında çok güzel projelere imza attık. Daha önceki projelerimiz dahilinde gerçekleştirdiğimiz örnek daire basın etkinliğimiz ve cooking show konularında aldığımız geri dönüşler doğru bir işbirliğine imza attığımızı gösterdi. ’Narlı Tarifler’ kitabımız ile bu işbirliğini somutlaştırmış oluyoruz, bu sayede tüm Narlife dostlarımız Refika Birgül tarafından özel olarak hazırlanan bu birbirinden lezzetli tarifleri deneme şansını yakalayacak.” dedi. 


Narlı Tarifler kitabında geleneksel tatların yanı sıra dünyaca ünlü tatlar da yer alıyor


Narlife projesi ile yürüttükleri işbirliği sonucunda ortaya çıkan “Narlı Tarifler” kitabının her aşamasında ekibi ile çok keyifli zaman geçirdiklerinin altını çizen Refika Birgül, kitap hazırlık sürecinin kendisi için çok farklı bir bir deneyim olduğunu belirtti. Birgül, “Kitabın içeriğini hazırlarken geleneksel tatların yanı sıra dünyaca ünlü tatlara da yer verdik. Tariflere nar ekleyerek elde ettiğimiz yeni lezzetler bizi çok heyecanlandırdı. Kısırın Narlı Hali’nden, Refika’nın Nardanaşı’na, Narlı Karidesli Türk Suşisi’nden, Lokumlu Nar Sorbe’ye kadar bir çok farklı ve lezzetli tarifin yer aldığı ‘Narlı Tarifler’ kitabı içerisinde ana yemek olarak yer alan ‘Cafe de Paris’ tarifinde eti tahin, nar ekşisi ve hardal ile buluşturarak sizlere sunuyoruz” dedi.  








Narlife projesinin %60’ının satışı gerçekleşti


Tepe İnşaat’ın Maltepe’de yer alan ve satışları devam eden son projesi Narlife ile diğer projelerde olduğu gibi bölgede marka değeri yarattıklarını ve bölgeye önemli ölçüde katkıda bulunduklarını vurgulayan Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, Tepe İnşaat olarak Narcity projesi ile Maltepe’de başladıkları yolculuğa Narkule ile devam ettiklerini ve Tepe İnşaat markasına duyulan güvenin Narlife projesinin temellerini oluşturduğunu belirtti. Oğuz, “% 60’ının satışı tamamlanmış olan projemizde müşterilerimizden gelen talep üzerine, C bloğumuzda yer alan dairelerimizi planlanandan 1 yıl erken teslim avantajı ile satışa sunuyoruz. Konumu, mimarisi ve sosyal donatıları ile modern bir proje olarak hayata geçirdiğimiz projemizde daire fiyatlarımız 203.000 TL- 975.000 TL arasında değişiyor. Narlife projemizin sahip olduğu özellikler arasında yer alan ‘yeşil bina değerlendirme sistemi’ olarak bilinen LEED Çevre Dostu Değerlendirme Sistemi’ne adaylığımız ise tüketicinin projemizi tercih etmesinde büyük rol oynuyor” dedi. 




Geri Dön