16 / 04 / 2024

Narlı Tarifler refika

Narlı Tarifler refika

Tepe İnşaat Narlife projesi, sektöründe bir ilki gerçekleştirerek, kendi alanında markalaşmış bir isim olan Refika Birgül ile çok özel bir işbirliğine imza attı. Refika Birgül, Narlife projesi için narın simgesi olan bolluk ve bereketi uzmanlığı ile birle

İzmir'de konut projelerinin yeni adresi: Narlıdere!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi de bu yılın ilk günlerinde Üçkuyular-Narlıdere Metro Hattı için ihaleye çıkma kararı aldı. Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla aksındaki yeni projeler yatırımcının yüzünü güldürüyor..

Üçkuyular-Narlıdere ve Üçyol-Buca metro hatlarına ne zaman başlanacak?

Ulaştırma Bakanlığı karara göre İstanbul, Ankara ve Antalya’da metro projelerini üstlenirken Üçkuyular - Narlıdere ve Üçyol - Buca Metro hatlarını yatırım programına dahil etmedi...

Narlıdere Üçkuyular metro hattı durakları!

Narlıdere Üçkuyular metro hattı durakları haberimizin içinde yer alıyor. Üçyol - Üçkuyular metro hattının uzantısı niteliğindeki Fahrettin Altay- Narlıdere hattı toplam 8.5 kilometre uzunluğunda olacak.

Üçkuyular Narlıdere metro hattı durakları!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Metro’nun F. Altay ile Narlıdere arasındaki güzergahın 4.5 kilometrelik kısmı için yapım ihalesine hazırlanıyor. İşte ihalesi bugün gerçekleşecek olan Üçkuyular Narlıdere metro hattı durakları...

Üçkuyular-Narlıdere Metro Hattı için düğmeye basıldı!

Hükümetin açıkladığı 2015 kent içi ulaşım yatırımlarında Ankara ve İstanbul’dan daha az pay alan İzmir yeni ulaşım yatırımına start verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Üçkuyular-Narlıdere Metro Hattı için düğmeye bastı...

Narlıdere'ye gerekli yatırım yapılmıyor!

MEMUR-SEN İzmir İl Temsilcisi Abdurrahim Şenocak, AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Aslan Bilgi'yi makamında ziyaret etti. Şenocak," Narlıdere'ye gerçekçi yatırımlar yapılmıyor" dedi..

Narlıdere Kaymakamı’ndan Berkin Elvan Sokağı’na veto!

İZMİR’in merkez Narlıdere İlçesi Belediye Meclisi’nin ' Yavuz Bingöl Sanat Sokağı ' ismini ' Berkin Elvan Sokağı ' olarak değiştirmesi kararı, Kaymakamı Ali Osman Canbaba tarafından veto edildi.

Çınarlı Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınarlı Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Öztürk, Semir Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, Narlı ve Çatalkaya Mahallelerinin neticelenen mevcut yapılaşma durum çalışmalarının iki ay süreyle askıda kaldığını ve de vatandaşların bilgisine sunulduğunu söyledi.

Narlıdere Kentsel dönüşüm süreci devam ediyor!

Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur'un başkanlığında, 2015 yılının ilk meclis toplantısı AKM meclis salonunda yapıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere'nin gündem maddesi olan Kentsel dönüşüm konusunda açıklamalar yaptı.

Narlıdere N Latis Evleri iletişim bilgileri!

Narlıdere N Latis Evleri projesi toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yer alıyor. Projede birinci katın tamamı home office ve sosyal alan için ayrıldı. Narlıdere N Latis Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Narlıdere N Latis Evleri teslim tarihi!

Narlıdere N Latis Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 2 salon olarak tasarlandı. Narlıdere N Latis Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Narlıdere N Latis İzmir Evleri!

Narlıdere N Latis İzmir Evleri'nde 1 oda 1 salon daireler 500 bin TL' den başlayarak satışa sunuluyor. N Latis İzmir projesi Ancın İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Narlı Tarifler refika Haberi

Narlı Tarifler refika

Refika Birgül’ün alanındaki uzmanlığı ile Narlife projesine özel hazırlanan “Narlı Tarifler” kitabı, 13 Eylül 2013 tarihinde Simotas Binası’nda yer alan Refika’nın Mutfağı’nda kitapta yer alan özel tatlar eşliğinde basına tanıtıldı.


Tepe İnşaat Narlife projesi ve Refika Birgül işbirliğinin son projesi “Narlı Tarifler” kitabı, toplam yirmi dört adet narlı tariften oluşuyor. Refika Birgül tarafından Narlife projesine özel hazırlanan tarifler başlangıçlar, ana yemekler, tatlılar ve içecek başlıkları altında sunuluyor. 


Narlife projesi ve Refika Birgül işbirliği kapsamında hazırlanan “Narlı Tarifler” kitabının sektörde bir ilk olması nedeniyle gurur duyduğunu belirten Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, “‘Narlı Tarifler’ kitabının çok keyifli bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Narlife projesinin adından ve narın bereketinden yola çıktığımız bu işbirliğimizin projemiz üzerinde çok olumlu etkisi olduğuna ve projemize şans...