18 / 04 / 2024

Narova Projesi, herkese uygun seçenekler sunuyor!

Narova Projesi, herkese uygun seçenekler sunuyor!

Işıkkent Eğitim Kampüsü çevresinde 80 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek Narova Projesi'nde bin 100 konut yer alacak Yapıtek tarafından 9 etapta yapımı gerçekleşecek Narova Projesi'nin ilk etabında 114 konut satışa sunuldu.



Narova Projesi, herkese uygun seçenekler sunuyor. Proje ile ilgili bilgi veren Caltagirone Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Yapıtek Yönetim Kurulu Başkanı Alessandro Caltagirone, "İzmir'e güveniyor ve İzmir'i seviyoruz. Bu projede İzmir'in iklimini, yaşam alışkanlıklarını, doğaya, açık havaya olan tutkusunu İtalyan çizgileri ile çok iyi harmanladık. 


50 yıllık deneyimimizle de zenginleştirdiğimiz Narova, son derece kaliteli detaylarının ötesinde, müşterilerimizin beklentilerini de olabildiğince karşılamaya yönelik anlayışı ile  İzmir  gibi çok özel. Projemiz; havuzlarımız, sosyal tesislerimiz, alışveriş caddemiz, zengin peyzajımız ve nar bahçeleri gibi içinde barınan, yaşayan insanların benimseyeceği ve çok seveceği alternatifler ve farklı güzellikler içeriyor" dedi. 


Projenin yönetimindeki isimlerden, Grup Sözcüsü Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır ise projeyi şöyle anlattı: 


YENİ BİR YAŞAM "Eski alışkanlıklarımızda olduğu gibi kendi bakkalı, kasabı, manavı, eczanesi ve hatta sağlık dal merkezi olacak Narova ile yepyeni bir semt oluşacak. Narova, kente farklı bir soluk getiren, bölgenin gelişimi ve yapılanması açısından da kentsel dönüşüme önderlik yapacak en güzel projelerden biri olacak. Sadece kaliteli bir yaşam için değil, aynı zamanda pek çok merkeze yakınlığı ve projenin kalitesi nedeniyle son derece kârlı, akılcı bir yatırım noktası da olacak Narova. 


Üstelik lansmana özel bir fiyat politikamız da var. 


147 bin liradan başlayan fiyat larla satış kararı aldık. İçinde çok farklı seçenekler sunan 1 + 1,2 + 1,3 + 1 dairelerimizin teraslı ve bahçeli olanları da keyif isteyenler için mükemmel bir fırsat. Kısaca burada herkesin seveceği, içinde yaşamak isteyeceği bir nokta bulunuyor." 


habertürk Egeli


Geri Dön