19 / 04 / 2024

Narven Termal Kasaba 450 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor!

Narven Termal Kasaba 450 bin metrekare alan üzerinde kuruluyor!

450 bin metrekare alanda, 7 bin 200 yatak kapasitesi ile kurulacak kasaba Bolu turizmini iki katma çıkaracak. Doğası, şifalı sulan ve mutfağı ile Türkiye turizminin yükselen değeri Bolu'da, Narven Termal Kasaba adından dev yatırımla bir tesis kurulacak.



450 bin metrekare alanda, 7 bin 200 yatak kapasitesi ile kurulacak kasaba Bolu turizmini iki katma çıkaracak. Doğası, şifalı sulan ve mutfağı ile Türkiye turizminin yükselen değeri Bolu'da, Narven Termal Kasaba adından dev yatırımla bir tesis kurulacak. Bu sayede 450 bin metrekare alanda, 7 bin 200 yatak kapasitesi ile kurulacak kasaba Bolu turizmini iki katma çıkaracak. 


250 milyon dolarlık bir yatırımla inşa edilen, Türkiye'nin ilk tatil kasabası Narven Termal Kasaba, Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu' listesinde ilk 100 içinde yer alan Erpiliç ile, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş. ve Nalçacılar A.Ş.'nin ortak projesi olarak hayata geçirilecek. 

Ankara'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Narven İcra Kurulu Başkam Halit Yıldız, "Ankaralılar projemize oldukça yoğun ilgi gösteriyor, biz maketten satış yapmıyoruz, inşaatımız belli bir noktaya geldi ve bizi seçen misafirlerimiz buraya geldiklerinde proje inşaatım görüyor, yaşıyor ve ikna oluyor. Sektöre güven bizimle geleceği gibi termal turizm de önemli bir atağa kalkacak" dedi 


Türkiye


Geri Dön