19 / 04 / 2024

Narven Termal Kasaba'nın ilk etabı 1 Aralık'ta teslim edilecek!

Narven Termal Kasaba'nın ilk etabı 1 Aralık'ta teslim edilecek!

Bolu'da 7 bin 200 yatak kapasitesi ile yükselen Narven'in ilk etabı 2015 yılı Aralık ayında teslim edilecek olmasına rağmen şimdiden 5 bin adet tapu satışı gerçekleşti



Bolulu dört şirketin, Erpiliç, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik ve Nalçacılar'ın, kendi illerine farklı bir iş kotunda yatırım yapmak için harekete geçtiğini daha önce yazmıştık. Turizm alanında bir yatırım için işbirliği yapan bu dört şirketin ortakları, 250 milyon dolar yatırımın öngörüldüğü Narven Termal Kasaba'nın yapımına devam ediyor. Bolu'da 450 bin metrekare alanda, 7 bin 200  yatak kapasitesi ile  yükselen Narven'in ilk  etabı 2015 yılı  Aralık  ayında teslim edilecek olmasına rağmen şimdiden 5 bin adet tapu  satışı gerçekleşti. Üç  etaptan oluşacak ve 1 hisseli gayrimenkul sistemiyle satışı yapılan bu projenin beş yıllık bir sürede tamamlanması planlanıyor. 


Daha bu proje tamamlanmadan dört ortak Balıkesir'de yeni bir proje için görüşmelere başladı. Proje, yine kompleks bir turizm yatırımı, içinde otel,villa ve rezidans bölümleri yer alacak. İş Balıkesir gibi 1 bir doğa cennetinde realize edileceğinden, yatırım mümkün olduğu kadar doğaseverlere hitap edecek. Henüz ilde arazi arayışında olan ortaklar projenin detayları konusunda daha fazla bir paylaşımda bulunmuyor. 


Ekonomist 


Geri Dön