19 / 04 / 2024

Nata Holding dünya devlerinin arasına girdi!

Nata Holding dünya devlerinin arasına girdi!

ENR tarafından açıklanan dünyanın en büyük 250 inşaat firması sıralamasında, Ankara kökenli Nata Holding bu yıl da yine dünya devlerinin arasına girmeye hak kazandı.



En gözde yerleşim bölgelerinden olan încek'te yapmış olduğumuz konut Nata İncek projemizi de satışa sunduk. İstanbul ve Adana'da yine AVM ve konut projelerimizin temellerini attık. NATA Holding olarak iddialı işler yapmayı seviyoruz. Türkmenistan da bizim göz bebeğimiz. 500 günde 180 köprü yaparak Türk firmalarının becerisini kanıtladık" dedi. 


İDDİALI İŞLER YAPMAYI SEVİYORUZ

 Tanık, en büyük yurtdışı müteahhitlik kategorisinde 250 firma arasından 116. sırada yer alan Nata înşaat'ın, 2015 hedeflerinin ilk yüzde olmak olduğunun altını çizdi. Tanık. "Son dönemde özellikle Türkmenistan'da ve Ankara'da başarılı projelere imza attık. Halkın takdirini kazandık. Başkent bizim doğuşumuz olduğu için önemliydi. Antares ve NataVega Alışveriş merkezleriyle yüz binlerce giriş sayılarına ulaştık. 151 metre yüksekliğiyle Başkentin en yüksek konut projesi NataVega Konut Kuleleri ile yine bir ilke imza attık. Yine Ankara'da hayata geçirmiş olduğumuz dünyanın 4. en uzun tünel akvaryumu AquaVega ile inşaat ve işletme konularındaki başarımızı gözler önüne sermiş olduk. 


2015 HEDEFİMİZ İLK YÜZE GİRMEK 

Tanınmış uluslararası inşaat sektörü dergisi "Engiııeering News Record" ENR tarafından her yıl gerçekleştirilen araştırmada, bir önceki yılda yurtdışındaki işlerden elde edilen gelirlerin esas alındığını kaydeden Tanık, araştırmanın aynı zamanda sektöre de ışık tuttuğunu ifade etti. Türkmenistan'da yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin küresel krize ve artan rekabete rağmen geçen yıl elde ettiği ikincilik konumunu koruduğunu, listeye giren müteahhit sayısını da artırmayı başardığını kaydetti. 


Posta  Ankara  Ek



Geri Dön