24 / 04 / 2024

Nata Holding projeleri

Nata Holding projeleri

Türkiye'de birden konut satışlarımız arttı diyen Namık Tanık, 2020 yılına kadar 2 bin konut yapmayı hedeflediklerini, İstanbul, Ankara ve Adana'da yatırımlar gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Nata Holding yurtdışındaki projelerle büyüyor!

Adını ilk olarak, News Record (ENR) tarafından açıklanan 'Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 33 Türk firma arasında yer alarak duyuran Nata Holding, devler liginde yeni projelerle sahada.

Nata Holding dünya devlerinin arasına girdi!

ENR tarafından açıklanan dünyanın en büyük 250 inşaat firması sıralamasında, Ankara kökenli Nata Holding bu yıl da yine dünya devlerinin arasına girmeye hak kazandı.

Nata Holding'in hedefi 2020 yılına kadar 4 bin konut!

Sultangazi'de konut, AVM ve işyerinden oluşan projenin inşaatına başlayan Nata Holding, 3 yıl içerisinde projeyi tamamlamayı hedefliyor. 74 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilecek projenin 250 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor.

Nata Holding'ten Gazi Mahallesi'nde 450 milyon liralık karma proje!

Yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Nata Holding'in yeni rotası İstanbul oldu. Firma, Gazi Mahallesi'nde 450 milyon liralık karma proje yapacak.

Nata Holding İstanbul'a yarım milyar dolarlık projeyle geliyor!

Türkmenistan 'da 500 günde 180 köprü inşa eden Nata Holding Başkanı Namık Tanık rotayı İstanbul 'a kırdı. Tanık, İstanbul'da 450 milyon dolarlık karma proje yapacak.

Nata Holding 450 milyon dolarlık karma proje yapacak!

Türkmenistan'da 500 günde 180 köprü inşa eden Nata Holding Başkanı Namık Tanık rotayı İstanbul' a kırdı. Tanık, İstanbul’ da 450 milyon dolarlık karma proje yapacak.

Nata Holding'ten İstanbul'a 450 milyon dolarlık karma proje!

Türkmenistan'da 500 günde 180 köprü inşa eden Nata Holding'in patronu Namık Tanık rotayı İstanbul'a kırdı. Tanık, 450 milyon dolarlık karma proje yapacak..

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Nata Bahçelievler projesiyle 803 konut geliyor! Yeni proje!

Nata Holding tarafından hayata geçirilecek Nata Bahçelievler projesinde 803 adet konut yer alacak. Proje 495 milyon 226 bin TL'ye mal olacak.

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Vega Cadde Ofis’te lansman fırsatları! Yeni proje!

Nata Holding imzasıyla Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Vega Cadde Ofis projesinde satışlar başladı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Nata Holding projeleri Haberi

Nata Holding projeleri

NATA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Türkmenistan'ın çehresini değiştirecek birçok proje üzerinde çalıştıklarını belirterek, "Aşkabat, ulaşım sorunu olmayan, temiz, pırıl pırıl geniş yolları olan bir şehir haline gelecek" dedi. 


AA muhabirine açıklamalarda bulunan Tanık, özellikle demiryolu ve köprü inşaatları ağırlıklı olmak üzere altyapı çalışmalarına yoğunlaştıklarını ifade etti. 


Kazakistan-Türkmenistan ve İran'ı birbirine bağlayan demiryolu hattı yaptıklarını anlatan Tanık, söz konusu hattın bölge için stratejik bir öneme sahip olduğuna değindi. Tanık, sinyalizasyon sistemleri, mekanik işler, konut ve istasyon projelerine de imza attıklarını belirtti. 


Bölgede 180 civarında köprü yaptıklarını kaydeden Tanık, devam eden projelere ilişkin şu bilgileri verdi: 


"2016-2017 Asya Olimpiyatları Aşkabat’ta düzenlenecek. Bu kapsamda şehir içinde 70 kilometrelik bir bulvar yapıyoruz. Yeni caddeler yapıyoruz. 18 köprülü kavşak yapıyoruz. Ankara'da gördüğümüz kavşakları biraz daha geliştirerek...