29 / 03 / 2024

Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021!

Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021!

Firma: Fırat Life Style

Proje: Natura Yaşamkent

Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021 ve proje detayları...



Fırat Life Style  imzasını taşıyan Natura Yaşamkent'te  daireler satışa çıktı. Proje 198 daire yer alıyor.

Natura Yaşamkent  güncel fiyat listesi 2021 hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.  Natura Yaşamkent  projesi Ankara'nın Çankaya ilçesinde hayata geçiyor.

198 konut bulunan proje 2 bloktan oluşuyor. Proje dahilinde 4+1, 5+1 dubleks ve 7+1 bahçe dubleks şeklinde tasarlandı. Projede her blokta bir yük, 2 yolcu asansörü yer alıyor.

Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021!

Natura Yaşamkent'in sosyal donatı alanları arasında kapalı havuz, fitness salonu, buhar odası, sauna, dinlenme alanı, çocuk oyun alanları, açık spor sahası, kapalı otopark ve açık misafir otoparkı bulunuyor.

Çankaya Çevreyolu yanı başında konumlanan Natura Yaşamkent, firmanın diğer projesi olan Relax konutlarına da yakın mesafede yer alıyor.

Natura Yaşamkent güncel fiyat listesi 2021

Proje dahilinde 4+1 dairelerin fiyatı 1 milyon 90 bin TL'den başlıyor. Geri kalan dairelerin fiyatları ise sitedeki konumuna göre değişiyor.

Peşinatsız satışa sunulan Natura Yaşamkent'te yüzde 10 indirim bulunuyor. Bunun yanında daire ödemelerinin yüzde 80'i Halkbank konut kredisi ile yapılıyor. Kalan yüzde 20'si ise firma bünyesine uygun olarak anahtar teslimlerine kadar taksitlendiriliyor. Projede anahtar teslimi ise Aralık 2021 olarak belirlendi.

http://landing.naturayasamkent.com/

Ön talep toplayan konut projeleri!


projeye sor



Geri Dön