29 / 03 / 2024

Natural Stone 25-29 Ekim'de CNR Expo'da!

Natural Stone 25-29 Ekim'de CNR Expo'da!

Natural Stone 25-29 Ekim 2017 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek.




Türkiye'nin en büyük ve tek milli sermayeli fuarcılık şirketi CNR Holding; Addis Ababa Ticaret Odası Başkanı Elias Geneti öncülüğündeki 14 kişilik Etiyopya heyetini ağırladı. CNR Holding Genel Satış Koordinatörü Cem Şenel'in konuk ettiği heyetle ikili iş birliği anlaşması imzalandı.


Özellikle son dönemlerde iki ülke arasında gelişen ilişkiler fuarcılık sektöründe imzalanan bu anlaşma ile daha da güçlendi. Anlaşma gereği her iki ülkede düzenlenecek fuar organizasyonlarında, karşılıklı ziyaretçi ve katılımcı desteği sağlanacak.


Düzenlediği fuarların tanıtım ve pazarlamasını, Dubai ve Londra'daki ofislerinin yanı sıra 180 yetkili acente üzerinden yapan CNR Holding, Addis Ababa Ticaret Odası ile yaptığı anlaşma ile Afrika Kıtası'nda daha da etkili bir şekilde tanıtım yaparak, fuarlarına nitelikli ziyaretçi ve katılımcı getirecek. CNR bunun yanı sıra katılımcıları için Etiyopya'da yeni iş bağlantıları kurma ve ikili yatırım yapma imkanları da sunuyor.


NATURAL STONE Fuarı için de oldukça önemli olan bu anlaşma ile fuar katılımcıları, networklerini geliştirerek Etiyopya ile ticari kapasitelerini de artıracaklar.


25 - 29 Ekim 2017 tarihleri arasında Türkiye'nin ihracat merkezi CNR EXPO Yeşilköy'de gerçekleştirilecek olan NATURAL STONE; sektöre yönelik eğitici panel ve seminerlerle de desteklenecek.





Geri Dön