28 / 03 / 2024

Nautical Revive Hotel eğitici mola fırsatı sunuyor!

Nautical Revive Hotel eğitici mola fırsatı sunuyor!

İş hayatının yoğun temposuna ara vermek isteyen, çalışanlarına hem dinlenme hem de kişisel gelişim programı arayışında olan firmalar için Fethiye Faralya'da açılan Nautical Revive Hotel; eğitici bir mola fırsatı sunuyor.



Nautical Revive Hotel, kurumsal firmaların, iş ortakları, çalışanları ya da özel misafirlerine düzenleyeceği organizasyonlar için sadece bedenin değil, zihnin ve ruhun da dinlenmesine olanak sağlayan; sağlıklı, sakin ve huzurlu bir yaşamın kısa süreli de olsa kapılarını aralayan farklı bir tatil konsepti sunuyor.


Üst Düzey Toplantılar ve Farklı Aktiviteler ile Fethiye'de Kış 

Spirituel ve sağlıklı beslenme tatilini Türkiye'de ilk kez Fethiye’nin Faralya Mevkii’nde açtığı otel ile başlatan Nautical Revive, birer haftalık 7 farklı workshop düzenliyor. Şubat ayında sona erecek programda tasavvuftan şamanizme, meditasyondan nefes egzersizlerine, sağlıklı beslenmeden detoks reçetelerine, enerji çalışmalarından yogaya ve doğa yürüyüşlerine varıncaya kadar birçok arınma ve yenilenme seçeneği yer alıyor. Program konukları arasında Metin Hara, ShamanDurek, Ulli Allmendinger, Semra Bakioğlu, Umay Karacebe, Arham Mincizoğlu, Devrim Akkaya, Cemalnur Sargut, Mehmet Genç ve Hakan Tüner gibi profesyonel isimler bulunuyor.

 

Stresten uzak, sessiz ve sıcak atmosferi ile üst düzey toplantılar için de eşsiz bir mekan olan Nautical Revive, bünyesindeki farklı aktiviteler ile iş dünyasına dinlenirken kendini geliştirme imkanı sağlayan muhteşem bir fırsat sunuyor.

 

Hem Tatil Hem de Sağlıklı Beslenme ile Zayıflama

Açlığınızı bastırmak için değil, beslenmek için yemek, ruhsal ve bedensel değişimin en hızlı ve basit başlangıcı. Beslenme uzmanı Gül Kaynak, misafirler ile tek tek görüşerek ihtiyaçları doğrultusunda programlar hazırlıyor, ekibiyle birlikte takiplerini yaparak sağlıklı kilo kaybını sağlıyor. Detoks programlarının aksine nedenlerini bilerek tam ve sağlıklı bir beslenme bilinciyle hayata yeni bir pencere açılıyor Nautical Revive Hotel'de. Ayrıca, her hafta en iyi yoga hocaları bedeninizi hem ruhsal arınmaya hem de sağlıklı beslenip zayıflamaya hazır hale getiriyorlar.

Bedensel ve Ruhsal Dönüşümünüzü 7 Günde Tamamlayın


Nautical Revive Hotel, yaşama pozitif değer katan ve zihinsel rahatlama uygulamalarıyla negatif enerjiden arınmayı sağlayan yoga&meditasyon uygulamaları ile bedensel ve ruhsal yenilenmenin de kapılarını aralıyor. Her hafta farklı bir spiritüel konu ve uzmanı ile yürütülecek workshoplar ile 7 günde kendi içinizdeki enerjiyi keşfetme ve manevi dünyanızı bir üst seviyeye taşıma şansını yakalayacaksınız. Günboyu belli aralıklarla sürecek olan yoga&meditasyon çalışmalarının yanı sıra kişiye özel seanslarla da eğitmenler ile ayrıca vakit geçirme ve günlük yaşamı paylaşma fırsatı da Nautical Revive Hotel’in sunduğu ayrıcalıklar arasında yerini alıyor.


Nautical Revive Hotel, hem kışın ruhunu dinlendirmek isteyenleri, bilinen rotaların dışındaki alternatif mekan ve konsept arayan, çalışanlarının dinlenirken Türkiye’nin alanlarında önde gelen kişisel gelişim gurularından, sağlıklı beslenme uzmanlarından tüyolar alarak beden ve ruhlarını geliştirme arayışında olanları ağırlamak üzere hazır!


Geri Dön