24 / 04 / 2024

Naz Evleri'nde son villalar! Anahtar teslim!

Naz Evleri'nde son villalar! Anahtar teslim!

Titap İnşaat'ın projesi olan ve Çeşme Şifne'de 7.5 dönüm arazi üzerine kurulan Naz Evleri'nde yaşam geçtiğimiz yaz başladı. Naz Evleri'nde sınırlı sayıda villa kaldı




Çeşme'nin termal kaplıcalarının bulunduğu Şifne bölgesinde inşa edilen Naz Evleri, Ilıca ve Alaçatı gibi Çeşme'nin popüler merkezlerine yakın olmasının yanı sıra sakinlerine huzurlu bir yaşam sunuyor. 1979'dan bu yana inşaat sektörüne hizmet sunan Titap İnşaat'ın projesi olan Naz Evleri yoğun talep görüyor. Burhan ve İhsan Yücetürk tarafından kurulan Titap İnşaat'ın projelerinden biri olan Naz Evleri'nde yaşam geçtiğimiz yaz mevsiminde başladı.


"Yoğun talep var"

Titap İnşaat'ın kurucularından olan Burhan Yücetürk, "Naz Evleri aynı zamanda mükemmel bir yatırım fırsatı. Çeşme'nin son yıllarda popülaritesi yükselen bölgelerinden biri olan Şifne, Turizm Bakanlığı tarafından turizm bölgesi ilan edildi. İhale aşamasına gelen Şifne Marina'sı önümüzdeki yıllarda bölgeyi daha da popüler hale getirecek" dedi. 

Naz Evleri'nin konum itibariyle de oldukça avantajlı olduğunu vurgulayan Yücetürk, projenin termal kaynaklarına, denize ve yeni yat limanına 400 metre, Ilıca Plajı'na ve Alaçatı'ya ise yaklaşık 3 kilometre mesafede olduğunu söyledi. Yücetürk, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait olan arsa üzerinde inşa edilen 19 adet villadan 6 tane 4+1, 2 tane ise 2+1 villanın halen satışta olduğunu belirtti. Yücetürk şu bilgileri verdi; "Yaklaşık 7.5 dönüm arazi üzerine oturtulan Naz Evleri, daha bitmeden yoğun talep gören bir proje oldu. Bahçe alanları da oldukça geniş olan villalarda, her türlü konforu sunduk. Dört mevsim oturmaya elverişli olarak yapılan Naz Evleri'nin her aşaması kontrollü bir şekilde inşa edildi. Titap olarak satışa kadar değil, sonrasında da garanti veriyoruz."



Yeni Asır


Geri Dön