19 / 04 / 2024

Nazan Öncel'e açılan miras davası sonuçlandı!

Nazan Öncel'e açılan miras davası sonuçlandı!

İşinsanı Akşit Togay'ın 2017 yılında hayatını kaybetmesinden sonra Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, üvey annesi Nazan Öncel’e açtığı haksız işgal tazminatı davasını kazandı...



Ünlü şarkıcı Nazan Öncel'e 2017 yılında eşi Akşit Togay’ın vefatı sonrası, üvey oğlu  Berdan Togay tarafından haksız işgal tazminatı davasını açıldı. 2017 yılında açılan dava sonuçlandı.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; mahkeme, Nazan Öncel’in Kemerburgaz’daki villasının 6 günlük ecrimisil tutarı olan 413 TL'yi Berdan Togay’a ödenmesine karar verdi. Berdan Togay’ın avukatı Doğan Kılıç ise konuya dair şunları ifade etti:

“İlk açtığımız tereke davasında bilirkişi villanın değerinin 2.5 milyon lira olarak değer takdir etti. Villanın gerçek değerinin bu olmadığı için biz de bilirkişi raporuna itiraz edeceğiz.

Nazan Öncel’in oturmaya devam ettiği villayla ilgili ecri misil talebinde bulunmuş ve bir aylık ecri misilin hesaplanarak Berdan Tolgay’a ödenmesini istemiştik.

Bu davadan da karar çıktı ve mahkeme 6 günlük ecrimisil tutarının 413 lira olarak Berdan Tolgay’a ödenmesine karar verdi. Şimdi 6 günlük 413 lira tutarı üzerinden geriye dönük 2.5 yıl için ecrimisil talebinde bulunacağız.” diye konuştu.

Nazan Öncel'e miras davası!

 

 


Geri Dön