02 / 05 / 2024

NCadde'de ofislerin fiyatı 157 bin liradan başlıyor!

NCadde'de ofislerin fiyatı 157 bin liradan başlıyor!

Ofis projelerinin yapımına 2007 yılında Tasarımcılar İş Merkezi'nin inşasıyla başladıklarını kaydeden Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, bugüne kadar 20 bin metrekare ofis projesi tamamladıklarını söyledi...



Ofis projelerinin yapımına 2007 yılında Tasarımcılar İş Merkezi'nin inşasıyla başladıklarını kaydeden Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, bugüne kadar 20 bin metrekare ofis projesi tamamladıklarını söyledi. Haziran ayında yeni ofis projeleri olan NCadde'yi satışa sunduklarını aktaran Özyurt, projedel + 1 ofislerin fiyatının 157 bin liradan başladığını belirtti. 

Esenyurt'ta 7 dönüm arazi üzerinde inşa edilen NCadde'nin tek blokta 16 kattan oluştuğunu aktaran Özyurt, "112 adet 1 + 1 home ofis daire bulunuyor. NCadde'de yer alan 1 + 1 home ofis dairelerin büyüklüğü 70 ve 75 metrekare. 


NCadde projemizi tamamen yatırımı sevenler için tasarladık. NCadde'de 1 + 1 ofislerin fiyatı 157 bin liradan başlıyor. Metrekaresi 2 bin 250 liradan satışına devam edilen NCadde'nin şuana kadar yüzde 55'i satılmış durumda" dedi. 


Ofislerin en büyük özelliğinin ulaşım kolaylığına sahip olmaları ve otopark sorununun bulunmamaOfisler esnek ve enerjik olmalı Yeni ofislerin esnek ve enerjik olması gerektiğine dikkat çeken özyurt, "Çalışanı rahat ettirebilecek ve onların yaratıcılıklarını ortaya koyabilecek şekilde dizayn edilmeli. Bunun için ferah çalışma ve toplantı odalarının yanı sıra gün ışığından yararlanmaya imkan sağlayan pencereler konulmalı. Duvarlar canlı renklere boyanmalı. Otopark ve güvenlik sorunu bulunmamalı. Ofiste çalışanların toplu taşımayı kullanabilecekleri düşünülerek lokasyon ona göre belirlenmeli" diye konuştu. 


sı olduğunu aktaran Özyurt, ofislerin kullanışlı ve ferah olmasının dışında rezidans hizmeti sunduklarını söyledi. Rezidans resepsiyonundan her ofis sahibinin, dilerse sekreterlik hizmeti alabildiğini kaydeden Özyurt, "Esenyurt ve İstanbul'un çeşitli, noktalarında üzerinde çalıştığımız projelerimiz var. Projelerimiz hem çalışmayı hem de dinlenmeyi ilke edinenlere hitap ediyor. Bu nedenle yapağımız projelerde konforun yani sıra sosyal donanlara da yer vererek insanlann hayattan keyif almaların^ sağlıyoruz. Hayat standartlarını sa-j dece ekonomik olarak değil her açı-j dan yükseltmelerini hedefliyoruz."! diye konuştu. 

A sınıfı ofis sayısı 3.4 milyon metrekareye çıktı; Yapılan araştırmalara göre 2013; yılının ilk yarısı itibariyle, İstanbul ofis pazarında A tipi ofis stoku 3.4J milyon metrekareye ulaştı. İstanbul ofis pazarında mevcut durumda, inşaat halinde olan 1.07 milyon metrekare kiralanabilir ofis alanı bulunduğunu aktaran Tamer Özyurt şu bilgiyi verdi: "Bu ofislerin tamamlanmasıyla birlikte 2015 yılının sonunda ofis stokunun yüzde 30 oranında bir artış göstererek 4.51 milyon metrekareye uigşaa^sı leniyor. Özellikle Esenyurt ve Beylikdüzü gibi iş ve yaşam merkezlerinin yoğunlukta olduğu lokasyonlarda ofise ihtiyaç ve talep giderek artıyor." Türkiye'de yerli firmaların genelde ofisleri satın aldığını, yabancılarınsa ağırlıkla kiraladığına vurgu yapan Özyurt, "Hem yerli hem de yabancı yatırımcılar ofis alırken ya da kiralarken güvenlik, otopark, yüksek tavanlar, kullanım ve ulaşım kolaylığını tercih ediyor" şeklinde konuştu. 


Dünya Gazetesi 


Geri Dön