28 / 03 / 2024

Ne dolar ne altın... Bakın Türk halkı en çok nereye yatırım yapıyor!

Ne dolar ne altın... Bakın Türk halkı en çok nereye yatırım yapıyor!

Vatandaşların kimi dolara, kimi euroya, kimi altına yatırım yapıyor ancak bir yatırım aracı var ki Türkler arasında zirvede...



Gençler Altından Yana

Altını tercih edenlerin neredeyse yarısı gençlerden oluşurken katılımcıların %27,4'lük bir dilimi ise gayrimenkule yatırım yapacağını belirtti. Ankete katılan kadınların yüzde 28,9 ile erkeklerden daha çok gayrimenkule yöneldi.

Ne dolar ne altın... Bakın Türk halkı en çok nereye yatırım yapıyor!

65 Yaş Üstü Gayrimenkul Dedi

Gayrimenkul yatırımcılığını genç kuşak %30 ile daha çok tercih ederken, gençlerin ardından 65 yaş ve üstü tercihini gayrimenkulden yana kullandı. 

Yapılan araştırmanın sonuçlarına göre yatırım için en az tercih edilen gereçler borsa ve kripto para oldu.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Mayıs 2022 tarihinde saat 18.14’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,07 TL, euro 17,22 TL, altının gramı ise 963,66 TL değerinde.

İkinci el araba alacaklar dikkat! Fiyatlarla ilgili önemli gelişme...

Çaya zam geldi! İşte A101, Şok, Migros, Bim, Carreforsa'da çay fiyatları...

Dolar ve borsadaki düşüşün nedeni ortaya çıktı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön