26 / 04 / 2024

Ne olacak bu işin sonu böyle? Kesilen tavuk miktarı dudak uçuklattı, yine de fiyatlar düşmedi!

Ne olacak bu işin sonu böyle? Kesilen tavuk miktarı dudak uçuklattı, yine de fiyatlar düşmedi!

Ocak-Şubat döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre kesilen tavuk sayısı yüzde 15,5, hindi eti üretimi yüzde 15,2, tavuk eti üretimi yüzde 14,3 arttı ancak fiyatların yine de düşmemesi endişe yarattı.



Türkiye'de sofraların vazgeçilmez yemekleri arasında yer alan tavuğun fiyatının hala yüksek olması vatandaşı bir hayli zorluyor. Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin kümes hayvancılığı üretimi verilerini açıkladı. Kesimde yükseliş görüldü ancak fiyatlarda değişim olmadı. Bu da tüketiciyi üzdü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön