28 / 03 / 2024

Ne Town Esenyurt!

 Ne Town Esenyurt!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: Ntown

Ne Town Esenyurt projesinde yer alan daireler hemen teslim ediliyor. İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde Ntowers projesinin etabı olarak hayata geçirilen projede 3 blok yer alıyor...



Ne Town Esenyurt, , TEM Otobanı üzerinde, Atatürk Havaalanı’na 15, okula 3, AVM'ye 1, toplu taşımaya 3, hastaneye 2 ve belediyeye 1 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği En Town projesi, N Towers projesinin etabı olarak konumlanıyor. Projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Ne Town Esenyurt projesinin sosyal olanakları arasında; avm, cafeler, restoranlar, otopark, güvenlik, şehir parkları, çocuk oyun alanları, fitness center, spor alanları mevcut. 


 Ne Town Esenyurt!


Dairelerin 62 metrekare ile 109 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu Netown Residence 3 blok halinde yükseliyor. Projede banka kredili ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Ne Town Esenyurt,  Özyurtlar İnşaat  projesi olarak İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor. 


En Town Esenyurt iletişim:

Telefon: 444 40 27-0850 460 27 27

Web Adresi: http://www.n-town.net/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön