18 / 04 / 2024

Nef 2 fiyat listesi !

Nef 2 fiyat listesi !

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef 02

Nef 2 fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları satış ofislerinde bire bir öğreniliyor. Projede garantili sistemle ödemeler yapılıyor



NEF 2 projesi,  Timur Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Nef 2 projesi Haliç'te konumlandırılıyor. Haliç Nef İki'de 288 konut yer alıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında revize edilerek blok uzunlukları 35 metreye düşürülen Nef 2 Evleri'nde 4 blok bulunuyor. 


Aralık 2013'te konutların teslim edileceği Nef 2 Konutları'nda foldhome sistemi uygulanacak. Nef 2'de barbekü alanı, yüzme havuzları, karaoke odası, davet salonu, sanat atölyesi, kişisel gelişim stüdyosu ile misafir odaları yer alıyor. 


Toplam 5.5 milyon TL'lik maliyetle yükselen Nef 2 Haliç Evleri'nde arsa alanı 15 bin metrekare olarak belirlendi. Konutların tavan yüksekliklerinin 6 metre olduğu Timur Nef Evleri'nde mimari tasarım SOM Mimarlık tarafından yapılıyor. 


Nef Haliç'te, küçük metrekarelerde ve şehrin hıızna ayak uydurabilecek yakınlıkta yaşamayı tercih edenler için Nef Suites 47 ve biraz daha büyük metrekarelerde, yeni evli, ve genç profesyoneller için Nef Flats 02 olmak üzere iki farklı proje bulunuyor.


Nef 2 fiyat listesi kapsamında konut fiyatları satış ofisinden bire bir öğreniliyor. Nef 2 fiyat listesi kapsamında projelerin maliyeti daha inşaatına ve satışına başlanmadan, ilk günden bankada tutuluyor. Böylece projelerin teslimi, hiçbir satış yapma zorunluluğu olmaksızın projenin ilk gününden itibaren garantileniyor ve yatırımcı riski sıfırlanıyor.


Telefon :0850 250 06 33 

Web Adresi :http://www.nefhalic.com/

Kübra GENÇ / Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön