26 / 04 / 2024

Nef Bahçelievler'de peşinde yüzde 20 indirim avantajı!

Nef Bahçelievler'de peşinde yüzde 20 indirim avantajı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Bahçelievler projesi için gerçekleştirilen reklam çekimlerine; Gomis, Maicon, Muslera, Denayer ve Rodrigues gibi Galatasaray’ın yıldız isimler katıldı.



Nef, Galatasaray’ın lider futbolcularıyla keyifli bir reklam kampanyasına imza attı. Nef Bahçelievler projesinin reklam filminde Gomis, Maicon, Muslera, Denayer, Rodrigues, Tarık ve Eray gibi yıldızların yer aldı. Futbolcular,  çekimlerde ‘Foldhome’un PlayStation Odası, Müzik Odası ve Özel Yemek Odası gibi birçok alternatifini değerlendirdiği görülüyor.


Nef’in, bu hafta yayına giren reklam filmiyle Nef Bahçelievler'de 50 daire ile sınırlı peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı kampanyası başladı.  


İLK 50 DAİREDE, %20 İNDİRİM


‘Foldhome’ keşfi ile Nef Bahçelievler’de 1+1 eviniz, 24 odalı bir eve dönüşüyor.  ‘Foldhome’ sisteminin yanı sıra, 30 Ekim’e kadar geçerli olacak özel kampanyasını da bu reklam filmiyle duyuran Nef, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.  Projede ayrıca 60 aya kadar vade farksız ödeme planları da mevcut.



Adres: Bahçelievler Mah. Eski Londra Asfaltı No:5 Bahçelievler / İstanbul


Tel: 444 9 633
Web: http://nefbahcelievler.com/


Geri Dön