25 / 04 / 2024

NEF Kandilli ev fiyatları!

NEF Kandilli ev fiyatları!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Kandilli Luxury Living

Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki, NEF Kandilli ev fiyatları ne kadardan başlıyor?



Nef,  Timur Gayrimenkul  imzası ile Kandilli'ye geliyor. Toplamda 406 adet daireden meydana gelen NEF Kandilli projesinin mimari tasarımı Emre Arolat'a ait. 

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı NEF Kandilli projesinde daire teslimlerinin 2020 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor. 

NEF Kandilli ev fiyatları!

NEF Kandilli ev fiyatları!
Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu NEF Kandilli ev fiyatları 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede, 48 ay 0 faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Boğaz manzaralı NEF Kandilli'de sosyal alanlar dahilinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı ve otopark gibi donatılarda bulunuyor. 

NEF Kandilli projesinde Foldhome kapsamında; yatılı konukların ağırlanabileceği misafir odası, playstation odası,  özel görüntü ve ses sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu, piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, özel toplantı ve çalışma odası, yemek ve davet odası, puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, donanımlı fitness spor salonu, parti ve karaoke odası, tek potalı kapalı basketbol sahası, bilardo ve masa tenisi oynamaya müsait eğlence odası, kapalı squash kortu, kapalı mini futbol sahası, sanatsal çalışmalar için atölye, gökyüzü ve yıldızları izleyebileceğiniz gözlem odası, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için stüdyo, jakuzili teras, açık hava sineması, çocukların güvenle oynayabileceği oyun odası, teras bahçesi yer alıyor.

NEF Kandilli nerede?

NEF Kandilli ev fiyatları!

NEF Kandilli iletişim:
Telefon: 444 9 633 
Web: http://nefkandilli.com.tr/
Öznur YASLI / Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön