19 / 04 / 2024

NEF Kandilli ödeme planı 2018!

NEF Kandilli ödeme planı 2018!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Kandilli Luxury Living

NEF Kandilli ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 406 daireden meydana gelen projenin mimari tasarımı Emre Arolat'a ait. 



NEF Kandilli projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. Toplamda 406 dairenin yer aldığı proje  Timur Gayrimenkul  imzasını taşıyor. 

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Kandilli'de hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde teslimlerin 2020 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor.

 

NEF Kandilli ödeme planı 2018!

48 ay 0 faizle ödeme yapılan projede fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor. NEF Kandilli'de kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor.
 

NEF Kandilli projesinin sosyal alanları arasında; spor salonu, yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanı ve otopark mevcut. 

NEF Kandilli projesinde Foldhome kapsamında; playstation odası, özel görüntü ve ses sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu, yatılı konukların ağırlanabileceği misafir odası, piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, donanımlı fitness spor salonu, parti ve karaoke odası, özel toplantı ve çalışma odası, yemek ve davet odası, tek potalı kapalı basketbol sahası, bilardo ve masa tenisi oynamaya müsait eğlence odası, kapalı squash kortu, sanatsal çalışmalar için atölye, gökyüzü ve yıldızları izleyebileceğiniz gözlem odası, kapalı mini futbol sahası, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için stüdyo, jakuzili teras, açık hava sineması, çocukların güvenle oynayabileceği oyun odası, teras bahçesi mevcut. 

 

NEF Kandilli ödeme planı 2018!

 

NEF Kandilli ödeme planı 2018!

 

Telefon: 444 9 633 / 0212 386 90 01
Web: http://nefkandilli.com.tr/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön