26 / 04 / 2024

Nef Ortayaka daire fiyatları!

Nef Ortayaka daire fiyatları!

Firma: NEF

Proje: Nef Ortayaka

Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı Nef Ortayaka, TEM ile E-5'in ortasında yer alıyor. Projeden kişiye özel ödeme planı avantajı ile ev sahibi olunabiliyor...



3 günde 152 konutun satıldığı  NEF  Ortayaka'da toplamda 548 adet konut yer alıyor. Dünyaca ünlü Türk Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı proje; 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Projede ortak yaşam alanları ve dünyaca ünlü endüstriyel tasarımcılar tarafından tasarlanan Foldhome odaları bulunuyor. Bir Nef keşfi olan patentli Foldhome konsepti sayesinde eve; özel sinema salonu, misafir odası, kapalı basketbol sahası, davet odası gibi odalar ekleyerek onlarca odalı bir eve sahip olunabiliyor.

TEM ile E-5'in ortasında yer alan Nef Ortayaka Haliç'e 5 dakika mesafede konumlandırılıyor.

Nef Ortayaka daire fiyatları!

Nef Ortayaka daire fiyatları

Nef Ortayaka'da fiyatlar NEF Ailesi'ne özel olarak 299 bin TL'den başlıyor. Nef Ortayaka'da vade farksız 36 ay taksit imkanı sunuluyor. Ayrıca kişiye özel ödeme planları da oluşturulabiliyor.

Nef Ortayaka yeni raylı ulaşım hatları ve köprülerin tamamına hızlıca ulaşımı sağlayan bağlantı yolları ile kolay erişim sunuyor.


Web: http://www.nef.com.tr/

 


projeye sor



Geri Dön