24 / 04 / 2024

Nef Sapanca nerede?

Nef Sapanca nerede?

Firma: Nef

Proje: Nef Sapanca

Nef Sapanca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki Nef Sapanca nerede? İşte Nef Sapanca nerede sorusunun  yanıtı ve proje detayları...



Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, yeni projeler için start verdi. Nef'in yeni projesi İstanbul'a yakınlığıyla dikkat çeken Sapanca'da yükselecek.

Ön talep sürecinin başladığı Nef Sapanca projesinde 99 villa ve 78 Townhouse bulunuyor. Peki Nef Sapanca nerede?

Nef Sapanca nerede?

Nef Sapanca projesinde 5 farklı tipte konut seçeneği bulunuyor. 70 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Nef Sapanca projesinin teslimleri 2023 Mayıs'ta yapılacak.

Nef Sapanca nerede?
Nef Sapanca nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Nef Sapanca nerede sorusunun yanıtından önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Nef Sapanca nerede?

Ön talep avantajlarının devam ettiği Nef Sapanca projesindeki villalar 3+1, rezidanslar ise 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki villaların alanları 215 metrekareden başlıyor, 425 metrekareye kadar yükseliyor.

Nef Sapanca projesindeki rezidansların fiyatlar 1 milyon 500 bin TL'den, villaların fiyatları ise 4 milyon TL'den başlıyor. Projedeki rezidansların bahçeli ya da teraslı olarak tasarlandı.

Nef Sapanca projesinin güncel fiyat listesi 23 Temmuz 2022 tarihi itibariyle şu şekilde:

Projede fiyatlar 10 milyon 240 bin TL'den başlıyor. 

Nef Sapanca nerede?

Nef Sapanca nerede?
Nef Sapanca projesi Bağdat caddesi kırkpınar köprüsü mevkiinde yer alıyor. Proje Sapanca Gölü'ne 300 metre uzaklıkta inşa ediliyor.


Web: https://www.nef.com.tr/
Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön