28 / 03 / 2024

Nefis Çankaya Evleri’nden konut alanlar yüzde 30 kazandı!

Nefis Çankaya Evleri’nden konut alanlar yüzde 30 kazandı!

Ankara denince ilk akla gelen semt Çankaya’dır. 2-3 katlı yaklaşık 40-50 yıllık evleri ile günümüz şartlarına uyum sağlayamayan Çankaya, konut projelerinin hayata geçirilmesiyle eski ‘kazandıran’ günlerine yeniden dönmeye başladı.



Ankara, birbiri ardına inşa edilen marka konut projeleriyle değerine değer katarken, kentin merkezi Çankaya semti aksine seyir izliyordu. Yatırımcılar bölgeden elini eteğini çekerek, Ankara’nın yeni yerleşim yerlerinde hayata geçirilen projelere yönelirken, Çankaya’da yaşamaktan vazgeçemeyenler ise 30-40 yıllık binalarda konfordan uzak yaşam sürdürmek zorunda kalıyordu.


Ankara’nın en önemli bölgesi Çankaya’nın bir zamanlar kentin en konforlu ve pahalı konutlarına ev sahipliği yaptığını anımsatan YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, “Çankaya bundan 20-30 yıl önce Ankara’nın en çok değer artışına sahip semtiydi. Talebin artıp arzın yetersiz kalması, trafik probleminin ortaya çıkışı, asansör ve otopark eksikliği, hava kirliliğinin artması gibi sebepler ise bölgenin alıcı için önemini yitirmesine neden oldu. Alıcı, konutlarının hayatına değer katmasını da istiyor. Yatırımcı da aldığı gayrimenkulün değerini artırmasını bekliyor. Çankaya bu konuda yıllarca işlenebilecek bir cevher. Bu cevheri YP İnşaat olarak hayata geçirdiğimiz Nefis Çankaya Evleri’yle değerli bir kazanca dönüştürmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.


Osman Cem Çankaya, YP İnşaat’ın kentin merkezindeki nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi cepheli inşa ettiği projeleriyle bölgenin ‘amiral gemisi’ni yürüttüklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Tamamlandığında Ankara’nın en büyük rekreasyon alanı olacak İmrahor Vadisi çevresi, YP İnşaat projeleriyle değerlenmeye başladı. Şu an Vadi 2000, Vadi 3000 ve Vadi 5000 projelerinin ardından İmrahor Vadisi çevresindeki 4’üncü projemiz olan Nefis Çankaya Evleri’ni hayata geçiriyoruz. Nefis Çankaya Evleri’nden konut alanlar inşaat başladığı günden bu yana yaklaşık yüzde 30’a varan bir kazanç elde etti. Çankaya’da yeniden değer artışını başlatan Nefis Çankaya Evleri bundan sonra da kazandırmaya devam edecek.”


Web: http://www.nefiscankayaevleri.com.tr/


Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer alıyor!



Ankara denince akla gelen semt Çankaya'dr. 2-3 katlı yaklaşık 40-50 yılık evleri ile günümüz şartlarına uyum sağlayamayan Çankaya, konut projelerinin hayata geçirilmesiyle eski 'kazandıran' günlerine yeniden dönmeye başladı. 


Ankara'nın en önemli bölgesi Çankaya'nın bir zamanlar kentin en konforlu ve pahalı konutlanna ev sahipliği yaptığını hatırlatan VP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya "Çankaya bundan 20-30 yıl önce Ankara'nın en çok değer artışına sahip semtiydi Talebin artp arzn yetersiz kalması. trafik probleminin ortaya çıkışı, asansör ve otopark eksikliği, hava kirliliğinin artması gibi sebepler ise bölgenin alıcı için önemini yitirmesine neden oldu. Alıcı, konutlannın hayatına değer katmasını da istiyor. ıtırıma da aldığı gayrimenkulün değerini artırmasını bekliyor. Çankaya bu konuda işlenebilecek bir cevher. Bu cevheri YP inşaat olarak hayata geçirdiğimiz Nefis Çankaya Evlerime değerli bir kazanca dönüştürmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. 


Osman Cem Çankaya. YP inşaat'ın kentin merkezindeki nefes alma duraklarından İmrahor Vadisi cepheli inşa ettiği projeleriyle bölgenin 'amiral gemisi'ni yürüttüklerini ifade ederek. "Şu an Vadi 2000. Vadi 3000 ve Vadi 5000 projelerinin ardından imrahor vadisi çevresindeki 4'üncü projemiz olan Nefis Çankaya Evîeri'ni hayata geçiriyoruz. Nefis Çanka/a Evleri'nden konut alanlar inşaat başladığı günden bu yana yaklaş* yüzde 30'a varan bir kazanç elde etti" ifadelerini kullandı. 


Yeni Akit 


Geri Dön