26 / 04 / 2024

Nef’ten 0,39 faizle 24 ay taksitli arsa kampanyası! Aylık 2 bin TL taksitle arsa fırsatı!

Nef’ten 0,39 faizle 24 ay taksitli arsa kampanyası! Aylık 2 bin TL taksitle arsa fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markası Nef, 0,39 faizle 24 ay taksitli arsa kampanyası başlattı. İşte Nef arsa kampanyası ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Nef tarafından yapılan açıklamada görüşleri yer alan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulün, özellikle de arsanın daha da kıymetli olduğu bir döneme girdiklerine değinerek, şunları kaydetti:

"Şu an benim naçizane tavsiyem doğru yerde bulunan gayrimenkulün alınması ve eldeki gayrimenkulün de satılmaması yönünde. Büyük şehirlerde yaşayan ve gereğinden fazla psikolojik yük taşıyan yatırımcılardan aynı zamanda çiftlik ve bahçe opsiyonu olarak da kullanılacak arsa talebi de sürekli artıyor. Nitekim maliyetler nedeniyle konut fiyatları da artış trendinde.

Bu gerçekler ışığında biz ev hayali kuramayanlara fırsat sunuyoruz. Finansal veya emtia yatırımları ile de uzun vadede karşılaştırıldığında hep en karlı yatırımın arsa yatırımı olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla yapılan tüm araştırmalara göre tarihteki en kârlı yatırım arsa. Doğru yerde arsaya yatırım yapıp kaybedenini hiç görmedim. Bugüne kadar hep kazandırdı, bundan sonra daha da fazla kazandıracak."

Nef’ten 0,39 faizle 24 ay taksitli arsa kampanyası! Aylık 2 bin TL taksitle arsa fırsatı!

Bu sene Marmara ve Ege şehirleri ile  Ankara  gibi büyük şehirlerde olmak üzere 3,4 milyar TL'lik yeni arsa projelerini de devreye alacaklarını dile getiren Erden Timur, "Arsa ülkemizde bugüne kadar daha çok parası olanların alabileceği bir yatırım aracı olarak kabul gördü. Bunun başlıca nedenleri; arsa konusundaki standartlara hakim olunamaması, bilgi eksikliği, güvensizlik, tapu sorunu, imar problemi, elektrik, su, yol gibi alt yapı problemleri. Keza küçük bütçelerle yatırım yapma zorluğuydu.” şeklinde konuştu.

Yaptığı açıklamada Nef Arsa tarafında projeyi çalışırken, önce bu riskler çerçevesinde bağımsız kuruluşlara analizler yaptırdıklarına değinen Erden Timur sözlerini şu şekilde tamamladı: “Nef olarak arsa yatırımı bizim ana işimiz olduğu için Nef Arsa tarafında da tüketiciler ve müşteriler için tüm analizleri tamamlanmış şekilde yatırım imkânı sunuyoruz. Dolayısıyla bilgi eksikliğini, iş takip zorluğunu ve küçük bütçelerle yatırım yapma zorluğunu çözüyoruz." 

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Pendik Belediyesi 4 bin 412 metrekarelik arsayı 3 taksitle satıyor! 

Meram Belediyesi 18 ay taksitle arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Arsa almak için doğru zaman mı? Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!


Geri Dön