20 / 04 / 2024

Nestavilla'da arsanı göster yazlık yaptır!

Nestavilla'da arsanı göster yazlık yaptır!

Arsasını gösteren Nestavilla'dan 35 bin TL'den başlayan fiyatlara yazlık yaptırabilecek



Yazlık konut veya ikinci ev şehir hayatının yoğun temposundan birka gün kaçmak isteyenlerin son dönemde en çok tercih ettiği konut türleri arasında geliyor. Ancak şehir içinde tek bir eve bile sahip olmak zorlaşırken ikinci bir konut sahibi olma fikri insanların maddi açıdan gözünü korkutuyor. Bu amaçla yola çıkan Vefa Prefabrik bünyesindeki Nestavilla ise ortalama bir otomobil fiyatına insanları yazlık sahibi yapıyor. Tek katlı olanları 15 gün iki katlı olanları ise 25 günde bitirilebilen alternatif konutlar üreten Nestavilla'da 100 metrekarelik bir ev yaptırmanın fiyatı 35 bin, 150 metrekarelik evin fiyatı ise 60 bin TL'yi buluyor.

Kullanım ömrü 35-40 yıl
Nestavilla Satış ve Pazarlama Yöneticisi Özgül Yücel, en çok tercih edilen yerler arasında ise Şile, Çanakkale, Adapazarı, Saros gibi bölgeler geldiğini söylüyor. Prefabrik yazlıkların 35-40 yıl gibi bir kullanım ömrünün olduğunu hatırlatan Yücel, evlerin imalat ve montajdan kaynaklanan hatalara karşı 1 yıl garanti kapsamında olduğunu dile getiriyor. Evler mutfak dolabı, zemin kaplaması ve ısıtma tesisatı olmadan teslim ediliyor.

15 günde monte ediliyor
100 metrekarelik bir prefabrik ev ortalama 10-15 günde yapılıp monte edilebiliyor. Böyle bir evin ortalama maliyeti ise 35 bin TL'den başlıyor.

www.nestavilla.com

0 216 390 47 77

 


Sabah Emlak


Geri Dön