16 / 04 / 2024

NestYap'tan yatırımcılara davet!

NestYap'tan yatırımcılara davet!

İnşaat sektörünün başarılı isimlerinden Nestyap, Menemen Koyundere'de yeni bir hayatin temellerini attı. Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, "Ev sahibi olmak isteyenlere konforlu ve yaşamı kolaylaştıracak bir ev tasarlıyoruz" dedi...



İnsan merkez alan projede son teknolojiyi de kullandıklarını dile getiren Nestyap Genel Müdürü Okan Koç, "Ev sahibi olmak isteyenlere konforlu ve yaşamı kolaylaştıracak bir ev tasarlıyoruz" dedi. 

Amorti ediyor İzmir-Çanakkale yolu üzerinde bulunan Nest Menemen'in İzban ve toplu taşımaya çok yakın olduğunu dile getiren Koç, "Şehrin karmaşasından uzak ama ulaşım kolaylığı ile bir o kadar da yakın olan Menemen-Koyundere beldesinde, ister yaşam amaçlı, isterseniz yatırım amaçlı bu projeden faydalanabilirsiniz. Projemizde farklı büyüklükteki konutlar herkesin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlandı" dedi. 


Koç, NestYap'ın yeni projesi Nest Bornova'nın da, sunduğu avantajlar ile yatırımcıların ilgi odağı olduğunu dile getirdi. Nest Bornova'dan alman 1 + 1 dairenin 144 ay gibi kısa bi sürede kendini amorti ettiğini söyleyen Koç, birikimlerini gayrimenkul ile değerlendirmek isteyenlerin projeyi incelemesi gerektiğini söyledi. Koç, "İzmir'deki bü- emlak yatılımı kendisini minimum 192 ile 240 ay arasında amorti ederken, Nest Bornova'dan alman 1 + 1 dairelerin getirişi 144 ayda kendini amorti ediyor. Hesap olduğu gibi oıtada. Bu projemiz çok farklı ve iddialı. Nest Bornova yatırımcısının yüzünü güldüren bü' proje" diye konuştu. 

Koç, Nest Bornova'nın, konumu ile şehrin yeni yerleşim alanında olduğunu belirtti. 


Yeni Asır Gazetesi 


Geri Dön