20 / 04 / 2024

Net Turizm Bomonti taşınmazlarını tescil ettirecek!

Net Turizm Bomonti taşınmazlarını tescil ettirecek!

Net Turizm bir süreden beri devam eden müflis Marmara Bankası İflas İdaresi mülkiyetine alınan İstanbul  şžişli Bomonti Mahallesi'ndeki taşınmazların şirket lehine tescillerinin yapılması için kesinleşen mahkeme kararını açıkladı



Net Turizm bir süreden beri devam eden müflis Marmara Bankası İflas İdaresi mülkiyetine alınan İstanbul  şžişli Bomonti Mahallesi'ndeki taşınmazların şirket lehine tescillerinin yapılması için kesinleşen mahkeme kararını açıkladı. Yapılan açıklamada şöyle dendi:

Müflis Marmara Bankası İflas İdaresi mülkiyetine alınmış olan İstanbul İli, şžişli İlçesi, Bomonti Mahallesinde bulunan taşınmazların şirketimiz lehine tescillerinin yapılması ile ilgili olarak İflas İdaresi ve TMSF ile bir protokol imzalandığı ve tarafların taahhüt ettiği edimler kamuya duyurulmuştur. Bu defa;

İflas İdaresi'nin vermiş olduğu Temyiz talebinden feragat dilekçesi neticesinde, Yargıtay tarafından temyiz dilekçesinin reddine karar verilerek şžişli Asliye Hukuk Mahkemesi'nin vermiş olduğu tapu kayıtlarının iptali ile söz konusu taşınmazların şirketimiz adına tescil edilmesine dair kararı kesinleşmiştir. Lehimize gerçekleşen bu karar ile tapuda adımıza tescil işlemleri bilahare gerçekleştirilecektir.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com
YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön