28 / 03 / 2024

Nevadium Batıkent, Ankara'da yükseliyor!

Nevadium Batıkent, Ankara'da yükseliyor!

Ankara'nın memur ağırlıklı bir şehir olması sebebi ile eşyalı konut talep ediliyor. Full eşyalı olarak teslim edilen Nevadium Ankara projesi yeni evlenecek çiftlerin gözde konut projesi olmaya aday...




Star Başkent, Ankara'da hayata geçirilen  Nevadium Batıkent projesini sayfalarına taşıdı. İşte Star Başkent'te yer alan o haber...


Ankara'nın memur ağırlıklı bir şehir olması sebebi ile eşyalı konut talep ediliyor. Full eşyalı olarak teslim edilen Nevadium  Ankara  projesi yeni evlenecek çiftlerin gözde konut projesi olmaya aday... 


Artık insanlarımız, modernleşen ve ilerleyen ülkemizde eskisi gibi "Evim olsun dört duvar olsun."demiyor, "Evim olacaksa, borçlanacaksam, en iyisi olsun; depreme dayanıklı, konforlu ve güvenli olsun" diyorlar. 

Ankara'da da İstanbul gibi yoğun trafik sorunu yaşanmaya başladığından, insanlar sitesinin yakınında, alışverişini, sporunu yapabileceği, çocuklarıyla vakit geçirebileceği sosyal alanlar istiyorlar. Bu yüzden biz de; projemizin zemin katlarında dükkanlar oluşturup, site içlerine de yüzme havuzlan, aquapark, sauna, fitness ve spor merkezi gibi sosyal donatılar inşa ediyoruz. 


Nevadium Batıkent'e herkes ulaşabilecek

Ankara'nın memur ağırlıklı bir şehir olması sebebi ile eşyalı konut talep ediliyor. 2 yıl Ankara'da görev yapabilecek bir vatandaşımız, eşyasını getirmek istemiyor. Bu yüzden "dayalı döşeli" diye tabir edilen dairelere talep oluyor. Bu konuda hem bu talebi karşılamak hem de yeni evlenecek çiftlere destek olmak için "Full Beyaz Eşyalı" konutlar üretmekteyiz. 

Şehrimizde Üniversite gibi eğitim alanlarının yanı sıra sanayi tesisleri de artmakta ve şehrin her yakasında organize sanayiler gün geçtikçe büyümekte. 

Ankara'ya yapılan iki büyük şehir hastanesi sayesinde, başkentimiz sağlık ve eğitim göçü alıyor. Başkente yeni taşınacak insanlar, yeni konut arayışına giriyorlar çünkü şehir merkezinde eskimiş masraf isteyen konutlar var. Bu yüzden yeni konut ihtiyacı hala aynı yoğunlukla devam ediyor. 

Nevadium, biz konut üreteceğimiz yerleri seçerken; ulaşım problemi olmayan "ana arterlerde" şehir merkezine yakın yerleri seçip, projelerimizi konumlandırıyoruz. Şehrin merkezine uzak olan bölgeler, yatınmcısına kazanç sağlamıyor. İnsanlaı konutu, projeden almak istiyor. Böylelikle ve bu sayede proje tamamlanana kadar ciddi kar sağlıyorlar. Bankalar ile yaptığımız garantörlük anlaşmalarımızla; müşterilerimiz, proje daha temelde iken kredilerini kullanıp tapularını alabiliyorlar. 

Neva Prestij Yapı olarak Ankara'mıza yakışan, fiyatları ile herkesin ulaşabileceği ama kalitesiyle üst segment daireler üretmek hedefindeyiz. Bu yüzden en pahalı projelerde kullanılan malzemeleri Nevadium Batıkent projemizde kullandık. "Örnek dairemizi ziyaretçilerimize açtık, ziyarete gelen vatandaşlarımızın olumlu tepkilerini görerek moral ve ülkemize güven tazeliyoruz. 



Star Başkent


Geri Dön