25 / 04 / 2024

Nevzat Doğan imar kanununun mutfağında görev yapacak!

Nevzat Doğan imar kanununun mutfağında görev yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın oluşturduğu çalışma grubunda görevlendirildi.



İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un başkanlığında Abant’ta gerçekleştirilen İmar Barışı ve Kentsel Dönüşüm konulu toplantıya Kocaeli’yi temsilen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan katıldı.

Komisyonda Tek Belediye Başkanı

Ankara, İstanbul, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlarının da bulunduğu toplantıda Başkan Doğan, bakanlık tarafından yapılacak olan İmar Kanunu değişiklik çalışma grubunda görevlendirildi. İmar yasasında değişiklik yapılmasıyla ilgili oluşturulan komisyonda Nevzat Doğan tek belediye başkanı olarak görev yapacak. 5 kişilik komisyonda Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, milletvekili, bürokratlar da bulunacak.

Başkan Nevzat Doğan, hem vatandaşlar, hem de belediyeler açısından büyük önem taşıyacak yeni imar kanunun hazırlanmasında çalışacak olmaktan büyük onur duyduğunu belirtti. Komisyonun çalışmalarını Ekim ayının ortalarına kadar bitirmesi hedefleniyor.


Geri Dön