25 / 04 / 2024

New York Nef Evleri iletişim!

New York Nef Evleri iletişim!

Firma: Timur Gayrimenkul

New York Nef Evleri iletişim için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerinden oluşan proje Foldhome konseptiyle hayata geçiriliyor.



Nef Gayrimenkul tarafından inşa edilecek olan New York Konutları fiyatları ve ödeme planı netleşmedi. Proje yüksek katlı otel ve konutlardan oluşacak. 


New York Nef Evleri iletişim numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Nef Gayrimenkul'ün Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyan proje Amerika New York Manhattan'da yükselecek. 


Çeşitli sosyal imkanlara sahip New New York Rezidans 60 katlı olarak tasarlandı. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse (çatı katı) dairelerden meydana geliyor.


New York Nef projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.


Bulunduğu bölgede dairelerin 20 bin ile 90 bin dolar arasında değişen fiyatlardan başlangıç gösterdiği Nef New York Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 

 

New York Nef Evleri iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön