20 / 04 / 2024

Newada Residence teslim tarihi!

Newada Residence teslim tarihi!

Firma: ML Yapı

Proje: Newada

Newada Residence teslim tarihi 2014 yılının Mart ayı olarak belirtiliyor. Son 70 dairenin kaldığı ML Yapı Newada Residence projesinde dairelerin satış fiyatları 436 bin liradan başlıyor...




288 adet daireden meydana gelen  Newada  Residence konut projesi  ML Yapı  tarafından inşa ediliyor. ML Yapı Newada Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe bölgesinde hayata geçiriliyor.


Newada Residence teslim tarihi bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim. Newada Residence Maltepe projesinde kalan son 70 adet dairenin satış süreci devam ediyor. Maltepe Newada Residence fiyatları 436 bin liradan başlıyor.


Newada Residence Maltepe projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Maltepe Newada Residence projesinde bloklar 20 katlı ve 26 katlı olarak tasarlandı. Newada Residence Maltepe ödeme planına göre yğzde 30 peşinattan sonra 36 ay sıfır faiz uygulanıyor.



Newada Residence teslim tarihi!


Newada Residence teslim tarihi ne zaman sorusuna 2014 yılının Mart ayı olarak cevap veriliyor. Maltepe Newada Residence satış ofisi ile 0216 383 92 92 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Maltepe Newada Residence projesi içerisinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi, buhar odası, dinlenme alanları, güvenlik, kapalı otopark, spor alanları, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Newada Residence nerede?

Newada Residence adres : Altay Çeşme Mahallesi Saldıray Sokak, Maltepe - İstanbul



Newada Residence iletişim 

Telefon: 0216 383 92 92

Web adresi: www.newada.com.tr


projeye sor



Geri Dön