23 / 04 / 2024

Nexon'dan Bitcoin'e 100 milyon dolarlık yatırım!

Nexon'dan Bitcoin'e 100 milyon dolarlık yatırım!

Japonya ve Güney Kore merkezli video oyun üreticisi Nexon, kripto para birimine destek vereceğini açıklayarak 100 milyon dolar yatırım yapacağını duyurdu.



Japonya ve Güney Kore merkezli video oyun üreticisi Nexon, Bitcoin'e 100 milyon dolar yatırım yapacağını açıklayarak kripto para borsasına destek vereceğini dile getirdi. Sputniknews'te yer alan habere göre; Japonya ve Güney Kore merkezli Nexon firması, Bitcoin başına ortalama 58 bin dolar maliyetle yapılan satın alımlarda rezervlerinin yüzde 2'sinden azını kullandığını dile getirdi.

 Nexon dan Bitcoin e 100 milyon dolarlık yatırım!

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan ​Nexon CEO'su Owen Mahoney, "Bitcoin'in gelecekteki yatırımlar için nakit değerini korurken, uzun vadeli istikrar ve likidite sağladığına inanıyoruz"

Kripto para borsasına destek verecek firma akit rezerviyle Konami gibi eğlence şirketlerine yatırım yapmayı hedefliyor. 

 

CONGRATS to one of my fave CEOs, @owenmahoney of @Nexon_America, for this #Bitcoin news! Not surprised, given how thoughtful Owen has been about macro issues for years. We started talking about BTC in ~2015, I think. Welcome to rarified CEO air, Owen! https://t.co/gForREJpvO

— Caitlin Long
Tesla Bitcoin yatırımlarına devam edecek!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön