23 / 04 / 2024

Next Level AVM, 24 Ekim'de açılıyor!

 Next Level AVM, 24 Ekim'de açılıyor!

Toplam 500 milyon liralık yatırımın önemli unsurlarından birisini oluşturan ve 145 mağazaya ev sahipliği yapacak olan Next Level AVM, 24 Ekim'de açılıyor ve Ankaralıları 20 yeni marka ile tanıştıracak...




Toplam 500 milyon liralık yatırımın önemli unsurlarından birisini oluşturan ve 145 mağazaya ev sahipliği yapacak olan Next Level AVM, 24 Ekim'de açılıyor Ankaralıları 20 yeni marka ile tanıştıracaklarını belirten Next Level AVM Müdürü Şafak Aksöyek Toros, çeşitli mağaza, restoran ve müstakil sinema binası bulunan Next Level AVM'de vale ve concierge hizmetlerinin de verileceğini dile getirdi. 



Pasifik İnşaat tarafından 500 milyon TL'lik yatırım ile hayata geçirilen ve rezidans, ofis ve AVM konseptlerini bir araya getiren Next Level'da hayat başhyor. Açık hava konsepti, mağazalar, müstakil sinema binası ve farklı damak tatlanna hitap eden kafe ve restoranlara ev sahipliği yapacak olan Next Level AVM'nin açılışı, 24 Ekim'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşecek. 



Next Level AVM Müdürü Şafak Aksöyek Toros, AVM MFİ Partners tarafından yönetilen ve toplam 145 mağazaya ev sahipliği yapacak Next Level AVM'de yaklaşık 20 markanın ilk defa Ankaralılarla buluşacağını bildirdi. Toros, BCBGMaxAzria, Alberto Guardiani, Jo Malone, LIU JO, Victoria's Secret, Furla, VVeekend by Max Mara, Berenice, Bilstore, Bobbi Brown, Nars, Sportvvorks, Superkids, Sunglass Hut, Ketchup, Kiva, Keifi, Think Burger ve Go Mongo'nun Ankara'daki ilk mağazalarını Next Level AVM'de açacağını ifade etti. 


Vale ve concierge hizmeti verilecek Toros, sözlerine şöyle devam etti: "Bin metrekarelik çocuk oyun alanı ile çocukların keyifli vakit geçirmesinin hedeflendiği Next Level AVM'de ziyaretçilerin hayatını kolaylaştıracak her türlü hizmet sunulacak. AVM içinde üç adet bebek bakım odası ve üç adet aile tuvaletinin yanı sıra, engelli sandalyeleri, engellilere uygun asansör, tuvalet ve otopark alanı da bulunacak. Vale ve profesyonel olarak verilecek concierge hizmetleri ile ziyaretçilerin Next Level AVM'de hayatlarını kolaylaştırarak kendilerini özel hissetmeleri sağlanacak." 



Dünya Gazetesi


Geri Dön