25 / 04 / 2024

Next Level fiyat listesi!

Next Level fiyat listesi!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Next Level fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 761 bin liradan başlangıç gösteriyor. Next Level projesi kapsamında yer alan dairelerin ve ofislerin Eylül 2013'te teslim edilmesi planlanıyor...



Next Level projesi,  Ankara  Söğütözü bölgesinde yer alıyor. Next Level fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim...


Pasifik İnşaat tarafından inşa edilen  Next Level  Rezidans kapsamında rezidans, ofis ve ticari alanlar bulunuyor. Projede toplam inşaat alanı ise 19 bin 590 metrekare olarak belirlendi. 


Next Level fiyat listesi metrekare birim olarak 7 bin 500 liradan başlıyor. Next Level Rezidans Ankara kapsamında 133 adet ofis, 65 adet rezidans daire ve de  45 adet suit daire bulunuyor. 


Next Level fiyat listesi!


Next Level fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 761 bin liradan başlangıç gösteriyor. Next Level Rezidans Ankara teslim tarihi Eylül 2013 olarak belirlendi. 


Next Level Rezidans Ankara ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Next Level Rezidans Ankara projesinde dinlenme alanları, spor alanları, oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna ve buhar banyosu bulunuyor. 


Next Level Rezidans Ankara ulaşım: Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara


Next Level Rezidans Ankara iletişim

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/


projeye sor



Geri Dön