24 / 04 / 2024

Next Level, NART güvencesiyle faaliyete başladı!

Next Level, NART güvencesiyle faaliyete başladı!

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği, mevcut portföyünde yer alan Astoria İstanbul, Metrocity İstanbul, Marmara Park İstanbul, Kristal Kule, Bellevue Residence, ANKAmall gibi önemli projelerine bir yenisini daha ekledi.




Pasifik İnşaat tarafından 500 milyon lira yatırım yapılan, ofis rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip Ankara'nın ilk karma projesi Next Level, NART güvencesiyle faaliyete başladı.


NART, problemli hasarlarda haklarının korunması amacıyla sigorta şirketi yöneticileri nezdinde faaliyette bulunmak da dahil müşterilerine çok farklı hizmetler sağlıyor. 


Almanya'nın İnşaat ve Proje Sigortalarının 1 numaralı şirketi, 100 seneye yakın tecrübeye sahip VHV Grubu ile geçtiğimiz yaz iş birikimini birleştiren Türkiye'nin en büyük yerli brokerlik şirketi NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği, ulusal ve uluslararası şirketlerin büyük projelerini güvencesi altına katmaya devam ediyor. 

Dünya'da 126 ülkede iş ortaklarıyla faaliyet gösteren NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği, geçen ay açtığı Erbil şubesiyle, Türk yatırımcılara global pazarlarda desteğini artırarak sürdürüyor.


Hürses


Geri Dön