26 / 04 / 2024

Next Level Residence Ankara fiyat listesi!

Next Level Residence Ankara fiyat listesi!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Ofis, AVM ve residence dairelerden meydana gelen Next Level Residence Ankara fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...



Pasifik İnşaat imzasıyla yükselen Next Level'de 40 adet suit daire, 65 adet rezidans daire ve 133 ofis yer alıyor. Next Level Residence  Ankara  fiyat listesi için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Ankara'nın karma kullanımlı ilk projesi olma özelliği taşıyan  Next Level  Ankara, 190 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Next Level Residence Ankara fiyat listesi haberimizden ulaşabilirsiniz.


Londra, Paris ve New York olarak isimlendirilen 3 farklı konseptin yer aldığı Ankara Next Level'da örnek daireler tamamlandı. Ankara'da inşa edilen Next Level Residence Ankara fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.


Next Level Residence Ankara fiyat listesi!


Lounge, kafe/bar, kütüphane, TV bölümü ve 334 metrekarelik teras, yoga/pilates stüdyosu, fitness salonu, masaj odası,  saunalar, buhar odaları, şok duşlar, soyunma odaları ve dinlenme alanları gibi imkanları içerisinde barındıran Next Level Residence'ta  rezidans daire alanları 148 ile 247 metrekare arasında, suit daire alanları ise 97 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor.


Daire teslimlerinin 2013 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan Next Level Residence Ankara fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 7 bin 500 TL ile 8 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön