25 / 04 / 2024

Next Level satılık daireler!

Next Level satılık daireler!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Konutların hemen teslim edildiği Next Level satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede; rezidans, AVM ve ofis alanları yer alıyor...



7 bin 500 metrekaresi peyzaj alanı için ayrılan Next Level satılık daireler hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


İçerisinde; rezidans, AVM ve ofis alanları bulunan  Ankara   Next Level  Residence projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projede satış sürecine devam ediyor. 


Next Level satılık daireler 97 metrekare ile 247 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Proje, Pasifik İnşaaat tarafından Ankara Sögütözü bölgesinde inşa ediliyor. 


Ankara Next Level; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, cafe, restoran, kapalı otopark, dinlenme alanları, spor alanları, toplantı salonu, fitness merkezi, sauna, buhar odası gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Dairelerin teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği Next Level satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: www.nextlevel.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön