29 / 03 / 2024

Next Level ulaşım krokisi

Next Level ulaşım krokisi

Konutların hemen teslim edildiği Next Level satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede; rezidans, AVM ve ofis alanları yer alıyor...

Next Level İstanbul'daki 6 ofis 888.6 milyon TL'ye satıldı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Next Level İstanbul projesindeki 6 ofis 888 milyon 675 bin TL'ye satıldı...

Pasifik GYO'dan 7.5 milyar TL'lik dev satın alma! Next Level İstanbul'daki 137 adet bağımsız bölümü aldı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Next Level İstanbul'dan 137 adet bağımsız bölüm aldı. Söz konusu bağımsız bölümlerin bedeli 7 milyar 565 milyon 626 bin 70 TL olarak belirlendi.

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri 1.2 milyar TL'yi aştı! 

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'de yer alan 14 adet bağımsız bölümünün 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Next Level İstanbul ön satışa çıktı! Yeni proje!

Pasifik GYO tarafından inşa edilen Next Level İstanbul projesinde ön satışlar başladı. Peki Next Level İstanbul projesinde fiyatlar kaç lira? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar? 

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'de yer alan 14 adet bağımsız bölümünün değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Next Level Göktürk ve Next Level Country geliyor! Yeni proje!

Levent’in Etiler girişindeki eski Jandarma Lojmanları arazisini Emlak Konut GYO'dan hasılat paylaşımı modeliyle alarak 2021'de megakent İstanbul’a adım atan Pasifik GYO, Next Level Göktürk ve Next Level Country projeleri için düğmeye bastı...

Next Level 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Next Level" projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Next Level 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Next Level projesi için hazırlatılan 4 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Next Level Çayyolu’nda geri sayım başladı!

Pasifik İnşaat tarafından Ankara Çayyolu’nda hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesinde geri sayım başladı.

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018!

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirilen projede fırsatlar devam ediyor.

Next Level Çayyolu’nda yüzde 30 indirim kampanyası!

Pasifik tarafından Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesinde ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. 

Next Level Çayyolu teslim tarihi!

Next Level Çayyolu teslim tarihi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip projede 429 konutta 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipi sunuluyor.

Next Level ulaşım krokisi Haberi

Next Level ulaşım krokisi

7 bin 500 metrekaresi peyzaj alanı için ayrılan Next Level satılık daireler hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


İçerisinde; rezidans, AVM ve ofis alanları bulunan Ankara Next Level Residence projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projede satış sürecine devam ediyor. 


Next Level satılık daireler 97 metrekare ile 247 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Proje, Pasifik İnşaaat tarafından Ankara Sögütözü bölgesinde inşa ediliyor. 


Ankara Next Level; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, cafe, restoran, kapalı otopark, dinlenme alanları, spor alanları, toplantı salonu, fitness merkezi, sauna, buhar odası gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Dairelerin teslimlerinin hemen gerçekleştirildiği Next Level satılık daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Telefon: 0312 284 47 47 

Web...