26 / 04 / 2024

NG Hotels and Resorts EMITT Fuarı’nda otellerini tanıttı!

 NG Hotels and Resorts EMITT Fuarı’nda otellerini tanıttı!

4 gün süren fuarda NG Hotels and Resorts standını ziyaret edenlere; NG Güral Harlek Thermal Resort and SPA, NG Güral Sapanca Wellness and Convention ve NG Güral Afyon Wellness and Convention’ın ayrıcalıklı hizmetleri hakkında bilgiler verildi.




Türkiye’nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels and Resorts, EMITT fuarında 652 numaralı stantta ziyaretçilerle bir araya geldi. NG Güral Sapanca Harlek Thermal Resort and SPA, NG Güral Sapanca Wellness and Convention ve NG Güral Afyon Wellness and Convention’ın ayrıcalıklı hizmetleri, fuar ziyaretçilerine ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.


4 gün süren EMITT Fuarı, ilk iki gün turizm profesyonellerine diğer iki gün ise halka açık olarak gerçekleştirildi. Fuara akın edenler NG Hotels and Resorts otellerini, üstün hizmet kalitesiyle daha yakından tanıyarak EMITT Fuarı’ndan ayrıldılar.



NG Hotels & Resorts hakkında:


Türk turizmine yepyeni bir hizmet yaklaşımı kazandırmak amacıyla 2012 yılında NG Hotels and Resorts adıyla çalışmalarını sürdürmeye başlayan Grup, turizm alanındaki yatırımlarına ilk olarak 2005 yılında, Kütahya’da NG Güral Harlek Thermal Resort and SPA’yı hizmete açarak başladı. Ardından 2008 yılında Sapanca’da NG Güral Sapanca Wellness and Convention otelini açan NG Hotels and Resorts, burada sunduğu üstün hizmet kalitesine, donanımlı personele ve fiziki koşullarına yaptığı yatırımlarla 7 kalite belgesini birden almaya hak kazandı ve Türkiye’de 7 farklı kalite belgesine sahip 5 yıldızlı tek otel konumuna ulaştı.


Türkiye'nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels and Resorts, yakaladığı başarıların da vermiş olduğu destek ve ulusal bir zincir haline gelme hedefiyle son olarak zincirin üçüncü halkası olan NG Güral Afyon Wellness and Convention’ı yeni hizmete açtı.


Geri Dön