28 / 03 / 2024

Nidapark Başakşehir fiyat listesi!

Nidapark Başakşehir fiyat listesi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Nidapark Başakşehir fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin Ekim 2017 tarihinde gerçekleşeceği projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.



Toplam 348 adet konut ve 48 adet ticari birimin yer aldığı Nidapark Başakşehir'de yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisiyle 120 ay vadelendiriliyor. Proje 5 bloktan oluşuyor. 


Nidapark Başakşehir fiyat listesi konutların kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor.  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası taşıyan projenin 2017 yılı Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Başakşehir Nidapark Rezidans'ta konutların alanları minimum 58,78 metrekare, maksimum 209,48 metrekareden meydana geliyor.


Nidapark Başakşehir Evleri'nin ortak yaşam alanları içerisinde; çocuk oyun alanları, otopark, fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, hamam bulunuyor. 


Nidapark Başakşehir fiyat listesi!

Tahincioğlu Nidapark daire fiyatları 511 bin TL'den başlıyor. Proje 24 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Nidapark Başakşehir ulaşım bilgileri: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Başakşehir Nidapark iletişim

Tel: 444 4 846

Web: http://www.tahincioglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön