29 / 03 / 2024

Nidapark Başakşehir fiyat!

Nidapark Başakşehir fiyat!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Toplam 374 adet daireden meydana gelen projede 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Nidapark Başakşehir fiyat listesi kapsamında daireler 459 bin TL' den başlangıç gösteriyor.



Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje  24 bin metrekare alan üzerinde yayılacak. Proje  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilecek.


Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak olan proje Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak.


Daire büyüklüklerinin 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 5 blok şeklinde yükselecek.


Nidapark Başakşehir'de spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Nidapark Başakşehir fiyat listesi kapsamında projede daireler 459 bin liradan başlangıç gösteriyor. Ödeme planına göre projede 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunuluyor.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön