20 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir satışa sunuldu

Nidapark Başakşehir satışa sunuldu

Toplam 374 adet daireden meydana gelen projede 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Nidapark Başakşehir fiyat listesi kapsamında daireler 459 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Meydan Başakşehir satışa çıktı! Yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Meydan Başakşehir projesi bugün itibariyle satışa çıkıyor...

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi açıklaması!

CHP Genel Başkan Yardımcı Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Nakkaş-Başakşehir kesimine ilişkin açıklama yaptı.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Enes Değirmenci tarafından açıldı.

Konak Residence Başakşehir satışta! Yeni proje!

Huzzak Yapı tarafından Başakşehir'de yükselen Konak Başakşehir projesi satışta. Yüzde 10 indirim fırsatının sunulduğu projede 3+1 konutların fiyatları 2 milyon 120 bin TL ile 2 milyon 650 bin TL arasında değişiyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başakşehir metrosu çağrısı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir hastanesine bağlanacak metro inşaatının sürdürülmesi hakkında "Ben Sayın Cumhurbaşkanı’na buradan çağrı yapıyorum. Gelin, elbirliğiyle duran bütün metro hatlarını harekete geçirelim" dedi...

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi açıldı!

SVS Met Metal İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

Nit Metal Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Nit Metal Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon 445 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Serhat Metalürji Döküm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Nidapark Başakşehir satışa sunuldu Haberi

Nidapark Başakşehir satışa sunuldu

Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje  24 bin metrekare alan üzerinde yayılacak. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek.


Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak olan proje Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak.


Daire büyüklüklerinin 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 5 blok şeklinde yükselecek.


Nidapark Başakşehir'de spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Nidapark Başakşehir fiyat listesi kapsamında projede daireler 459 bin liradan başlangıç gösteriyor. Ödeme planına göre projede 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunuluyor.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu...