25 / 04 / 2024

başakşehir nidapark ulaşım

başakşehir nidapark ulaşım

Başakşehir Nidapark Residence satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu satış ofisi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu satış ofisi ile 444 4 846 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Toplam 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşan projenin 2017 yılının son çeyreğinde son teslim edilmesi öngörülüyor.

Başakşehir Nidapark satış fiyatları!

Başakşehir Nidapark satış fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 5 blok halinde hayata geçirilen projede konutların Ekim 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Nidapark Başakşehir fiyat listesi!

Nidapark Başakşehir fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin Ekim 2017 tarihinde gerçekleşeceği projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Belediyesi, yarım kalan Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunu tamamlıyor!

Başakşehir Belediyesi,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yarım bıraktığı Başakşehir Şahintepe bağlantı yolunun yapım çalışmalarını tamamlıyor.

Başakşehir Gıda Toptancıları inşaatında son durum ne?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Başakşehir'de yapımı devam eden Gıda Toptancıları inşaatını ziyaret etti.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 30 Haziran'a ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi yapımıyla ilgili ihale 21 Mayıs'tan 30 Haziran'a ertelendi.

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Başakşehir metro inşaatını durduran Ekrem İmamoğlu'na tepkiler büyüyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimi göreve geldikten sonra birçok projeye durdurma kararı verdi. Şehir hastanesine gidecek olan Başakşehir metrosunun yapımını durduran Ekrem İmamoğlu, bu kararıyla tepki çekti...

Tam Nokta Başakşehir 2 Kasım'da açılacak!

"Emlakta yeni bir sayfa" sloganı ile kendilerini tanıtan Tam Nokta, Başakşehir temsilciliğini  2 Kasım 2019 Cumartesi günü hizmete açıyor...

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.

Başakşehir'deki Kalekol'un inşaatı tamamlandı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başakşehir'de yapımı tamamlanan Kalekol'un açılışını gerçekleştirdi.

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir fiyat listesi 534 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi, Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları!

Başakşehir Nidapark Kayaşehir satış fiyatları 518 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde 0,79 faizle 20 yıl taksitli ödemeler yapılıyor...

başakşehir nidapark ulaşım Haberi

başakşehir nidapark ulaşım

Nidapark Başakşehir'de dairelerin büyüklükleri 58,78 ile 209,48 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar banka kredisiyle 120 ay vadelendiriliyor. 


Başakşehir Nidapark Residence satış ofisi ile 444 4 846 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 5 bloktan meydana gelen proje 24 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir Konutları fiyatları 522 bin TL'den başlıyor. Projede 348 tane daire ve 48 tane ticari alan bulunuyor. 


Konutların 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Nidapark Başakşehir Rezidans'ta teslimlerin Ekim 2017 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. 


Nidapark Başakşehir Evleri'nin sosyal yaşam alanları arasında; hamam, sauna, çocuk oyun alanlar, fitness, çok amaçlı salon, yüzme havuzları, otopark, spor alanları yer alıyor. 


Başakşehir Nidapark adres: Ziya Gökalp...