29 / 03 / 2024

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Yasin Kartoğlu Başakşehir projelerini anlattı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’de yapımı devam eden dev projeleri anlattı.



Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir’in 2023 vizyonunu ve ilçe genelinde inşaatı süren dev projeleri ilçe sakinleriyle paylaştı. 

Başkan Yasin Kartoğlu, mutluluğun şehri Başakşehir’i inşa etmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini belirtti.

Başakşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Başakşehir’in 2023 Vizyonu ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının Tanıtım Toplantısına; Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun yanı sıra eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Recep Akdağ, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya,  AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahatdin Kayas, MHP Başakşehir İlçe Başkanı Fatih Keleşoğlu ve çok sayıda Başakşehirli katılım gösterdi.

Başakşehir Millet Kıraathanesi’ne görkemli açılış

İlçe genelinde inşaatı tamamlanan ve yapımı devam eden dev projelerle ilgili bir sunum gerçekleştiren Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “mutluluğun şehri Başakşehir” sloganıyla yola çıktıklarını ve bunu gerçekleştirmek için üstün bir çaba sarf ettiklerini söyledi.

Napolyon’un “Dünya’nın bir başkenti olsaydı bu İstanbul olurdu” sözünü hatırlatan Başkan Kartoğlu, “Biz de ‘İstanbul’un bir başkenti olsaydı bu Başakşehir olurdu’ diyoruz. Millet Bahçelerimizi hizmete açtık, 14 Mart Perşembe günü de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’un teşrifleriyle İstanbul’un en büyük millet kıraathanelerinden Başakşehir Millet Kıraathanesi’ni hizmete açıyoruz. Milyonlarca kitaba ev sahipliği yapacak Cumhurbaşkanlığı Kütüphanesi ve Kanal İstanbul gibi dev projelerin çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Yasin Kartoğlu kimdir?


Geri Dön