19 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir ödemeleri!

Nidapark Başakşehir ödemeleri!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine inşa edilecek olan projede daireler 88 metrekareden başlıyor. Nidapark Başakşehir ödemeleri kapsamında 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.



Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilecek. Proje 5 blok şeklinde yükselecek.


Sosyal alanlarına göre spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak olanaklar bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje toplam 24 bin metrekare alan üzerine yayılacak. Projede daire fiyatları 522 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Nidapark Başakşehir  ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat sağlandığında, kalan tutar için 120 ay vade fırsatı sağlanıyor. Projede daire teslimleri Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak olan proje Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön