24 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş adres bilgileri!

Nidapark Beşiktaş adres bilgileri!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Beşiktaş

Nidapark Beşiktaş adres bilgileri ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Nidapark Beşiktaş projesinde daire fiyatları 500 bin lira ile 925 bin lira arasında değişiyor...




İstanbul Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde inşa ediliyor olan  Nidapark Beşiktaş  projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzasını taşıyor. Nidapark Beşiktaş adres bilgileri öncesinde projeden bahsedelim.


Nidapark Beşiktaş Evleri projesi 58 adet konuttan meydana geliyor. Nidapark Beşiktaş projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler tasarlandı. Projede 2 oda 1 salon dairelerin tamamı satıldı.


Nidapark Beşiktaş projesinde stüdyo daireler 500 bin lira ile 630 bin lira, 1+1 daireler 707 bin lira ile 925 bin lira arasında değişiyor. Nidapark Beşiktaş teslim tarihi 2015 yılının ilk çeyreği olarak belirtiliyor.


Nidapark Beşiktaş projesinin satış ofisi ile 444 48 46 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Nidapark Beşiktaş projesinde yüzde 5 peşinat ödemesinden sonra banka kredili ödemeler yapılıyor.



Nidapark Beşiktaş nerede?

Nidapark Beşiktaş adres bilgileri : Abbasağa Mah. Yıldız Cad. Bekçi Sok. No: 3 Beşiktaş - İSTANBUL




Nidapark Beşiktaş adres bilgileri, kroki:


Nidapark Beşiktaş adres bilgileri!



Telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com


projeye sor



Geri Dön