25 / 04 / 2024

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje! 

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje! 

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Gündoğan

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön talep süreci başladı. Nidapark Gündoğan projesi için düğmeye basıldı...



Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen yeni projesi Nidapark Gündoğan ismiyle hayata geçirilecek. 'Tablo gibi bir manzara, Tahincioğlu ayrıcalığıyla yakında Bodrum'da' ifadeleriyle tanıtılan Nidapark Gündoğan projesinde ön talep toplanıyor. 

Nidapark Gündoğan projesi, ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Bodrum Gündoğan'da hayata geçiriliyor. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen Demirciler'e yaptığı açıklamada, Nidapark Gündoğan'da villa ve rezidasnların yer alacağını belirtti. 

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje!  

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne yeni soluklar kazandıran Tahincioğlu Holding Mayıs ayında Nidapark Göcek projesini satışa çıkardı. Nidapark Göcek, 750 milyon lira yatırımla Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek’te inşa ediliyor. Proje bölgenin 'ilk markalı lüks konut projesi' olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. Nidapark Göcek projesiyle ilgili olarak Özcan Tahincioğlu, “Kısa bir süre önce ön talep almaya başladığımız projeye 3 bin 500 talep geldi, yoğun bir ilgi gördük” diye konuşmuştu. 

Projede 4+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 32 villa yer alıyor. Villaların büyüklükleri ise 238 ila 440 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Web: http://www.tahincioglu.com/nidaparkgundogan/?utm_source=sms&utm_medium=sms&utm_campaign=ontalep

Tel: 444 4 846 

Nidapark Göcek satışta! Marina ve koyların yakınında 32 özel villa!

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!


projeye sor



Geri Dön