27 / 04 / 2024

Nidapark İstinye'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Nidapark İstinye'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Emlak Konut GYO güvencesine sahip olan Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde yüzde 25 peşinat verilmesi halinde kalan kısmına 84 ay 0 faiz uygulanıyor...



Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından inşa edilmekte olan  Nidapark İstinye projesi İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de yükseliyor. Projede  2+1'lerden 5+2'lere kadar daire tipleri bulunuyor.

 

Üç etap olarak planlanan projenin Nidapark İstinye Panaroma etabı 24 blokta 202 bağımsız birimden,  Nidapark İstinye  Koru etabı 12 blokta 134 bağımsız birimden, Nidapark İstinye Vadi etabı 19 blokta 202 bağımsız birimden meydana geliyor. 

 

Emlak Konut GYO güvencesine sahip olan Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde dairelerin büyüklükleri 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişiyor. 

 

Anahtar teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği Nidapark İstinye Evleri'nde konut sahiplerine müzik bale okulu, aktivite odası, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, kafe, çocuk oyun alanları, özel studio odaları, açık/kapalı havuz, market, kuaför, TV odaları, sinema salonu, özel yemek salonları gibi imkanlar olacak.  

 

Nidapark İstinye'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

31 Mart’a kadar devem edecek Nidapark İstinye 84 ay 0 faiz kampanyası kapsamında belli peşinat oranlarına göre yüzde 10’dan 25’e kadar değişen oranlarda, farklı vadelerde 0 faizli taksit imkanı bulunuyor.  Yüzde 25 peşinat verilmesi halinde kalan kısmına 84 ay 0 faiz uygulanıyor. 

 

Nidapark İstinye nerede?

Nidapark İstinye de 84 ay 0 faiz kampanyası!

 

Adres: Reşitpaşa Mahallesi Katar Caddesi ( İstinye Bayırı ) No: 4-A Sarıyer İstanbul  
 

Tel:444 48 46    
Web:  http://www.nidaparkistinye.com/tr/
Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön